Comments (7)

He Joyce! Jeetje, wat pittig zeg. Knap hoe je alles draaiende houdt! Ik snap je onzekerheid heel goed. Ik hoop dat het snel beter gaat met Fleur en dat ze zich lekkerder gaat voelen!

Hoe verschillend kan het zijn he.. Ik snap dat het je echt opbreekt. Een baby is sowieso al een hele verandering en als het dan allemaal niet van een leien dakje gaat is het gewoon rete zwaar. Ik hoop dat Fleur de komende tijd wat beter in haar vel komt te zitten en ze over de reflux heen mag groeien. Zodat er weer wat rust terugkeert in jullie huis. Goed van je om het van je af te schrijven. Dat kan soms al een stuk helpen.

Wat pittig! Wat hier wonderen heeft gedaan is op haar buik laten slapen

Een derde doe je er inderdaad niet even bij is ook mijn ervaring. Ik vond vooral dat ik letterlijk handen te kort kwam : ) Je bent de controle veel meer kwijt met drie kinderen.

Trots op je! Delen helpt… En je doet het geweldig.

Wat moeilijk voor jullie! Hoop dat het snel beter gaat met Fleur en dat jullie een modus kunnen vinden, die voor iedereen werkt. Voor nu nog even sterkte! X

Zwaar! Snap heel goed dat je zo moe bent. Hopelijk gaat het snel beter met de voeding van Fleur (en daarmee ook op de andere gebieden).

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP