Happy momlife

iPhone
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Ik sprak iets met mezelf af en dit gebeurde er

Ik ben misschien wel de meest onhandige persoon die je kent, of zult leren kennen. Vorig jaar liet ik mijn telefoon 1 dag voor dat wij op vakantie gingen vallen in de supermarkt. Aan diggelen was hij, niet meer te redden, helaas! Maar hé ik had hem nodig en nam hem toch mee op vakantie. Bij thuiskomst had ik de scherven in handen tijdens het typen en besefte ik mij dat ik misschien toch een vervangende telefoon moest gaan uitzoeken. Op het moment dat ik mijn nieuwe telefoon binnen kreeg maakte ik een afspraak met mezelf.

Ik maakte een afspraak met mezelf dat ik pas mijn abonnement mocht verlengen nadat mijn telefoon stuk zou gaan. Ik mocht namelijk al een half jaar geleden verlegen en had mijn zinnen gezet op een iPhone 8. Een goed doel leek mij dit en die telefoon zal vast binnenkort kapot vallen. En ik was er van overtuigd, iedere maand weer baal ik stiekem een beetje dat mijn telefoon nog steeds niet stuk is en ik nog steeds die iPhone 8 niet heb. Maar afspraak is afspraak en ik wil sterk blijven om hem niet te verlengen.

Ik heb al een paar momenten gehad dat ik dacht dat mijn iPhone overleden was, want in januari (toen het zo koud was) had mijn iPhone koud gevat. Hij ging binnen no-time naar 10% van de batterij en ik dacht dat het over was. Ik dacht eerst dat het een grapje was, maar het blijkt wel een vaker voorkomend dingetje te zijn met apple producten. Gelukkig maar, of was het jammer? Want stiekem wil ik best graag een nieuwe iPhone 8.

En ondanks dat volgroeid ben met mijn telefoon laat ik hem tegenwoordig niet meer vallen. Dus ik heb een nieuwe afspraak met mezelf gemaakt, want mijn abonnement moet ook aangepast worden. Ik bel namelijk tegenwoordig een stuk meer (daag bel angst) waardoor ik mijn bundel inmiddels wel moet verhogen. Het goede moment om direct maar een nieuwe telefoon uit te zoeken toch? Ga ik dan voor die iPhone 8? Of maak toch nog de switch naar een andere telefoon? Dat het apple gaat blijven dat is een ding dat vast staat. Ik ben wel eens vaker naar android gegaan en dat was niet zo’n goede stap. Misschien dat ik wel kies voor een nieuwe iPhone, dan kan ik technisch gezien ook wat langer vooruit.

Ik ben nu eenmaal een apple meisje. En stiekem wil ik de zelfde telefoon als mijn BFF, want die maakt de mooiste foto’s gewoon heel gemakkelijk met haar telefoon. En laat dit nu net ook een iPhone zijn. Eerst maar eens nadenken of ik zoveel geld aan een telefoon/abonnement wil uitgeven of dat ik net als de vorige keer voor een refurbished telefoon ga.

Gooien jullie vaak met je telefoon of valt het heel erg mee en kun jij heel erg lang met een telefoon doen? Ik ben benieuwd hoe dat bij jullie zit. En ik ben benieuwd! Welke telefoon heb jij in gebruik?

Facebook Comments

Share this post