Happy momlife

shutterstock_547358347
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

ik mis het bad!

Tijdens onze renovatie hebben wij een periode in een vakantiewoning gewoond. Dit was een prima oplossing en wij hebben ons daar dan ook goed vermaakt. Want naast dat de omgeving lekker rustig was, zaten er in ons huis ook een bad. En als er iets is dat ik mis in ons kleine huisje dan is het wel het bad.  Maar waarom mis ik eigenlijk een bad? 

Zo makkelijk met kinderen 

Ik vind een bad heel handig met kinderen. Je doet ze er tegelijk in en ze zijn tegelijk weer klaar. De kinderen onder de douche doen vind ik ook geen probleem hoor, maar onder de douche heb ik altijd het idee dat ik mezelf nog meer moet verdelen. Ondanks dat Aron alles al zelf kan haha! Ook vind ik het gewoon heel erg leuk om ze te laten spelen in het bad en zo ook watervrij te worden. Helaas moeten onze kinderen het doen met een zwembad buiten of zo nu en dan een badje in de badkamer.

Ontspanning! 

Oké de belangrijkste reden waarom ik graag een bad zou willen is puur uit eigenbelang. In onze huidige badkamer kan het niet, maar in een volgend huis is dit echt een eis voor mij. Ik vind het namelijk heerlijk om in warm water te liggen bomvol lekker badzout of een bruisbal van Lush. Een wijntje op een plankje, een reep tony’s erbij en natuurlijk mijn e-reader om te lezen. Of stiekem mijn laptop op een tafeltje zodat ik ongestoord series kan kijken. Ook een rustig muziekje kan prima aan staan voor de ontspanning, maar ik ben bang dat ik dan te snel in slaap zal vallen, dat lijkt mij niet zo verstandig in bad.

Voor nu moet ik het helaas doen met alleen een douche, maar in mijn huidige zwangere toestand lijkt het mij heerlijk om iets vaker in bad te kunnen liggen. Ach zonder bad overleef ik het ook wel hoor.

Hebben jullie een bad in de badkamer?

Facebook Comments

Share this post