Happy momlife

Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Ik mag bijna verlengen waar kies ik voor?

Het begon allemaal bijna 10 jaar geleden met de destijds Iphone GS3, dit was mijn eerste iPhone. Tussendoor heb ik nog uitstapjes gehad naar andere merken telefoons maar al snel miste ik het gemak van een iphone weer. Over een paar maanden mag ik mijn telefoon abonnement verlegen. Mijn huidige telefoon (iPhone 11) is nog in goede staat dus wat ik ga doen dat weet ik nog niet. In deze blog ga ik het uitzoeken of ik een iPhone 12 kopen ga of dat ik een andere keuze ga maken.

Eén van de redenen dat ik iedere keer voor een iPhone kies is omdat ik ook gebruik maak van andere apple producten. Het werkt een stuk prettiger omdat je weet hoe het werkt en je alles aan elkaar kunt koppelen. Daarnaast is de ervaring die ik met Apple heb hartstikke goed. Het loopt nooit vast en het is stabiel. Je betaalt wat meer, maar het gaat ook veel langer mee. Dit zijn al kleinere redenen waarom ik snel weer voor iPhone kies.

Op dit moment heb ik dus de iPhone 11 en dit een is een vrij grote telefoon. Nu heb ik gehoord en gelezen dat de iPhone 12 een kleinere telefoon is en dat vind ik zelf wel fijner. De iPhone 11 past nu niet in mijn broekzak bijvoorbeeld. Daarnaast is het scherm van de iPhone 12 nog beter beschermd tegen vallen. Mijn oude iPhones gingen allemaal stuk doordat ik ze liet vallen op het moment dat ik er geen bumper om heen had zitten. Je snapt dat om mijn huidige iPhone wel een hoesje zit. Voor de camera hoef ik niet over te stappen want volgens mij is die van de iPhone 11 al hartstikke goed dus dan is hij van de 12 net zo goed! Ik maak de meeste foto’s met mijn telefoon en af en toe pak ik mijn losse camera er bij. Dat zegt voor mij al een heleboel over de kwaliteit van de telefoon camera.

Er is dus eigenlijk vrij weinig verandert ten opzichte van het oude model en ik weet niet of ik op dit moment een nieuwe zou gaan kopen. Misschien kies ik deze keer wel voor het langer behouden van mijn huidige telefoon en het afsluiten van een sim Only abonnement. Met het geld dat ik dan bespaar kan ik evt de iphone 13 of misschien wel de 14 kopen aangezien er ieder jaar weer een nieuwe variant uit komt.

Maar ik ben er nog niet over uit. Ik wil namelijk best graag een kleinere telefoon en van de Iphone 12 heb je ook een mini variant. Deze is wat meer te vergelijken met de oudere iPhone afmetingen en pas dus makkelijker in een handtas of zoals ik het wil in mijn broekzak. Hij lijkt verder heel erg op de Iphone 12 (normaal) is alleen wat kleiner en dunner en daarom makkelijker mee te nemen.

Ik heb nog even om er over na te denken, want mijn huidige abonnement verloopt nog niet. Heb jij de iPhone 12? En wat vind jij van de telefoon? Ik ben heel erg benieuwd!

Facebook Comments

Share this post