Persoonlijk

Ik heb me-time nodig

De afgelopen tijd is het druk. Druk met school, druk met leuke privé activiteiten en druk met mijn blog. En de meeste dingen vind ik ook nog eens heel erg leuk. Maar ik ben moe en heb behoefte aan me-time, even helemaal niks doen. En alleen met mezelf bezig zijn. Ik bedacht allemaal fijne dingen wat ik zou willen doen tijdens me-time. 

♥ De hele dag op bed liggen. Ik kan niet herinneren wanneer ik voor het laatst een hele dag heb geslapen. Of nou ja een hele dag op bed heb gelegen. Zelfs in mijn kraamweek lag ik niet de hele dag op bed. Ik ben moe en kan wel een dagje bed gebruiken.

♥ Een dagje plonsen in een zoutwater bad. Hier in de buurt zit een een bronnenbad en het is heel lang geleden dat ik daar ben geweest. Volgens mij was de laatste keer voor onze bruiloft. Dus mensen (hint: op 20 december ben ik jarig;))

♥ Een boek uitlezen. Toevallig las ik vorige week in een rap tempo een boek uit, maar momenteel is dit eigenlijk echt een ramp. Ik heb geen rust en kom er dus niet aan toe. Er liggen een heleboel boeken te wachten om gelezen te worden en het lijkt mij heerlijk om een hele dag in bed een boek te lezen.

♥ Stappen met mijn liefste vriendinnetje. Ik heb een vriendinnetje die nog midden in haar studentenleven zit en ik vind het heerlijk om haar verhalen te horen en ik vind het ook wel weer tijd om een avondje samen door te brengen. Even alle drukte aan de kant, even met de voetjes van de vloer

♥ Lekker lang douchen. Met twee kinderen in huis douche ik altijd vrij vlot. Ik hoor onder de douche niks en ik vind dat niet fijn als de kinderen wakker zijn of uberhaupt in huis zijn. Ik wil ze gewoon horen. Ik douche ook meestal in de ochtend dus dan moet ik sowieso snel aangezien ik altjid te lang in bed blijft liggen.

♥ Koken! Lekker uitgebreid koken voor Robert en mij en dan samen de boel opeten. Mmm binnenkort maar eens plannen.

♥ Netflix all day long. Er zijn genoeg series die ik nog wel een keer zou willen kijken. Op zo’n me-time dag lijkt het mij heerlijk om even niks te moeten en met de afstandsbediening en comfort food op de bank te kruipen.

Wat doe jij het liefst tijdens me-time? 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

13 Comments

 • Reply Josan

  Toevallig hield ik vorig weekend ook even een reset weekend met veel me time. Het hele weekend voor 22:00 uur in bed. Wat knap je daar van op. Ik voelde me deze week akelig wakker en helder 🙂

  06/11/2015 at 6:35 am
 • Reply Kim_xazoe

  Ik herken je punt inderdaad. Soms denk ik dat het vooral de ‘mogelijkheid’ is om iets voor jezelf te doen. Gewoon even rustig aan doen. Als xavi even weg is en ik gewoon relaxed een koffiemomentje heb voelt het al goed. Het zijn schatjes maar kost enorm veel energie. Een avondje sauna is ook een goede tip, en even sporten vind ik ook fijn.

  06/11/2015 at 6:37 am
 • Reply Tamara

  Hahaha, nou in dat bronnenvad ben ik sws nog nooit geweest! Ik dacht er gisterochtend nog aan, ik had net gedoucht en bedacht me dat het gewoon zoooo fijn zou zijn om weer terug in bed re kruien en de hele dag te blijven liggen!

  06/11/2015 at 6:48 am
 • Reply Madelon

  Dat bronnenbad klinkt mij ook goed in de oren. Me-time betekent hier meestal lekker op de bank kruipen met een filmpje of Netflix.

  06/11/2015 at 7:50 am
 • Reply Henny kaldijk

  Nou dan moet je maar een weekendje plannen.oma en opa willen wel oppassen hoor geen probleem

  Het bronnenbad kunnen wel moeder en dochters dag van maken .

  06/11/2015 at 8:50 am
 • Reply Leonie

  Heerlijk lijstje! Ik zou zeggen: pak je agenda en bel je vriendin..;)

  06/11/2015 at 8:53 am
 • Reply Malou

  Herkenbaar. Ik ben ook wel eens toe aan een beetje me-time.

  06/11/2015 at 9:53 am
 • Reply Priscilla

  Slaaaapen! Gewoon slapen zonder dat iemand je ieder half uur wakker maakt. Dat zou ik willen.

  06/11/2015 at 11:13 am
 • Reply Sophie

  Ah wat een heerlijke lijst! Hopelijk komt je me-time snel!

  06/11/2015 at 11:14 am
 • Reply Eline

  Herkenbaar! Ik ben ook wel echt toe aan een beetje me-time. Even lekker niks! Een weekendje weg met je man is echt een topidee; lekker shoppen, naar het strand en samen uit eten. Perfect!

  06/11/2015 at 2:08 pm
 • Reply Ester

  Welnessje doen met de boyfriend.
  een koud glaasje cava uitschenken en het bubbelbad inschuiven.
  MMMM

  06/11/2015 at 3:43 pm
 • Reply Cassandra

  Me-time, wat heerlijk! Dat bronnenband klinkt echt super lekker, lijkt mij ook wel wat. De laatste keer dat ik dat heb gedaan was ergens in 2008 hahaha! Trouwens, wat een super leuke foto van jou! x

  06/11/2015 at 7:59 pm
 • Reply Kimberley

  Woah, dat zoutwaterbad klinkt echt super! Ik heb ook echt wel eens me-time nodig. Zelf maak ik daar ‘s avonds tijd voor en soms laat mijn man me lekker uitslapen. Heeeeerlijk.

  07/11/2015 at 2:46 pm
 • Leave a Reply