Comments (13)

Toevallig hield ik vorig weekend ook even een reset weekend met veel me time. Het hele weekend voor 22:00 uur in bed. Wat knap je daar van op. Ik voelde me deze week akelig wakker en helder 🙂

Ik herken je punt inderdaad. Soms denk ik dat het vooral de ‘mogelijkheid’ is om iets voor jezelf te doen. Gewoon even rustig aan doen. Als xavi even weg is en ik gewoon relaxed een koffiemomentje heb voelt het al goed. Het zijn schatjes maar kost enorm veel energie. Een avondje sauna is ook een goede tip, en even sporten vind ik ook fijn.

Hahaha, nou in dat bronnenvad ben ik sws nog nooit geweest! Ik dacht er gisterochtend nog aan, ik had net gedoucht en bedacht me dat het gewoon zoooo fijn zou zijn om weer terug in bed re kruien en de hele dag te blijven liggen!

Dat bronnenbad klinkt mij ook goed in de oren. Me-time betekent hier meestal lekker op de bank kruipen met een filmpje of Netflix.

Nou dan moet je maar een weekendje plannen.oma en opa willen wel oppassen hoor geen probleem

Het bronnenbad kunnen wel moeder en dochters dag van maken .

Heerlijk lijstje! Ik zou zeggen: pak je agenda en bel je vriendin..;)

Herkenbaar. Ik ben ook wel eens toe aan een beetje me-time.

Slaaaapen! Gewoon slapen zonder dat iemand je ieder half uur wakker maakt. Dat zou ik willen.

Ah wat een heerlijke lijst! Hopelijk komt je me-time snel!

Herkenbaar! Ik ben ook wel echt toe aan een beetje me-time. Even lekker niks! Een weekendje weg met je man is echt een topidee; lekker shoppen, naar het strand en samen uit eten. Perfect!

Welnessje doen met de boyfriend.
een koud glaasje cava uitschenken en het bubbelbad inschuiven.
MMMM

Me-time, wat heerlijk! Dat bronnenband klinkt echt super lekker, lijkt mij ook wel wat. De laatste keer dat ik dat heb gedaan was ergens in 2008 hahaha! Trouwens, wat een super leuke foto van jou! x

Woah, dat zoutwaterbad klinkt echt super! Ik heb ook echt wel eens me-time nodig. Zelf maak ik daar ‘s avonds tijd voor en soms laat mijn man me lekker uitslapen. Heeeeerlijk.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP