bevalling 2
Comments (4)

Van de bevalling zelf wou ik geen foto’s, nu ook geen spijt van. Wel was mijn zus er om gelijk na de geboorte foto’s te maken van alles. Hoe ik er een eventuele volgende keer in sta weet ik niet, mijn vriend zou hier wat mij betreft niet heel veel over te zeggen hebben gezien ik het ben die op het gevoeligste moment word vastgelegd. Ik weet dat het hem ook allemaal niet uitmaakt, net als wie er bij de bevalling aanwezig zou mogen zijn. Wat dat betreft staat hij er wel hetzelfde in.

Ik heb ook geen foto’s van eerdere bevallingen maar nu ik op het punt sta om van de 5de te bevallen heb ik mijn man gevraagd of hij misschien toch subtiel een fotootje van mij wil maken tijdens de weeën. Geen idee of ik dat op dat moment ook nog wil, maar ik zou toch wel graag willen dat hij het probeert. Voor later, voor mezelf ofzo..? Ik weet niet. Ik snap je in ieder geval helemaal.

Wat jammer dat het allemaal zo verlopen is. Ik had mijn moeder erbij met de bevalling en had haar gevraagd foto’s te maken ik heb vrijwel overal foto’s van maar ze heeft het heel discreet gehouden. Ik vind het ook erg mooi om ze terug te zien.

Ik vind het een beslissing die je samen moet nemen. Uiteindelijk was het bij de laatste bevalling gewoon veel te druk en ging het te snel om dat nog te doen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP