Happy momlife

doorzicht tafelzeil 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Ik heb een hekel aan klei en verf!

Waar knutselen jullie kids het liefst mee? Als die van mij mogen kiezen dan ligt er iedere dag verf op tafel en/of klei. Twee creatieve middelen waar ik zelf heel slecht tegen kan. Mede door onze housen tafel met kieren er tussen.

Ik kan er niet tegen dat wanneer de kinderen aan het verven zijn het overal zit. Op hun zelf, maar ook op mijn tafel. Een houten tafel heeft vaak groefjes waar het allemaal in gaat zitten. Ik had onze verf dus altijd heel ver weggestopt, zodat ze niet zo makkelijk konden bedenken dat het leuk is om te gaan verven. #loedermoeder

En dan klei, my god! Zeg alsjeblieft niet dat ik de enige moeder ben die het zo’n geklieder vindt? Ik vind de klei altijd overal in huis en tja komt ie weer; vooral tussen de naden van onze steigerhout tafel.

Je tafel beschermen 

Sindskort heb ik iets nieuws op onze tafel, namelijk een doorzichtig tafelzeil van PVC. Dit tafelzeil kun je geheel op maat kopen en boven op je tafel leggen. Hierdoor bescherm je je tafel tegen vlekken,  komt er niks meer tussen de kieren van je houten tafel en is het schoonmaken een stuk makkelijker. Ik vind het nu dus minder erg wanneer de kinderen een keer gaan verven of gaan kleien, want ik kan het makkelijker schoonmaken.

Daarnaast is het ook super handig met de feestdagen. Je kunt de gourmet of een ander apparaat er prima opzetten, zonder dat er iets met je zeil gebeurt. Je kunt na het eten het zeil met een doekje weer schoonmaken en je taak zit er weer op. Wat mij betreft dus een prima aanschaf voor op je eetkamertafel.

En nu dan?

Inmiddels mogen de kinderen wel wat vaker met klei en verf hun creativiteit uiten. Sinds er een PVC tafelzeil op onze eetkamertafel ligt vind ik het toch wat minder erg. Ik kan het makkelijk met een doekje afnemen en hoef het niet overal tussen uit te porren. Fijn voor de kindjes dus om naast kleurpotloden ook eens te mogen verven. En dat zijn eindelijk eens de klei uit de kast mogen halen. Ik kan het je echt aanraden om een pvc tafelzeil te kopen. Ik kocht een op maat gemaakte tafelzeil van 3 mm dik. Ik koos bewust voor wat dikker, zodat de tafel ook mooi blijft. Binnenkort komt er een nieuwe eetkamer tafel en dan zal ik ook zeker kijken naar een doorzichtig tafelzeil.

KORTINGSCODE! 

In samenwerking met PVC Tafelzeil Shop mag ik jullie 10% korting aanbieden op jullie aankoop. Dit maakt het kleien en verven met de kinderen een stuk leuker toch? Je shopt met de code: joy2019.

Facebook Comments

Share this post