Happy momlife

shutterstock_776580850
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Ik gebruik mijn telefoon als stuiterbal

Als je mij wel eens in het echte leven ziet dan heb je mijn oude iPhone vast wel eens gezien, ik kan hier namelijk niet zo heel erg goed mee om gaan. Mijn telefoon vliegt gemiddeld 2 keer per dag door het huis heen door mijn eigen onhandigheid. Herkenbaar? Of ben ik de enige?

Ik heb altijd een telefoonhoesje om mijn telefoon, een beschermglas op mijn scherm en een grip op mijn hoesje geplakt. Zo kan er niks mis gaan zul je denken? Tot het moment dat mijn grip vervangen moet worden. Ik haal hem er af en heb regelmatig niks op voorraad om hem te vervangen met als resultaat dat ik mijn telefoon op een niet veilige manier mee moet nemen. Met het risico dat mijn telefoon uiteindelijk uit mijn handen valt en het volledige scherm aan diggelen ligt.

Dit gebeurde mij voor het laatst afgelopen zomer, toen ik mijn telefoon weer eens zonder grip gebruikte. Een dag voor de vakantie liet ik hem vallen en het hele scherm was kapot. Niks aan te doen en ik was van plan hem te gaan maken wanneer ik thuis kwam. Uiteindelijk heb ik er nog 2 maanden meegelopen, omdat ik had verwacht dat ie toch binnen no-time weer stuk is. Uiteindelijk heb ik nu een andere telefoon en heb ik hem nog geen enkele keer laten vallen. Hopelijk overleefd deze telefoon het tot het einde van mijn abonnement periode haha! En mocht ik hem toch weer laten vallen, dan wil ik voor mijn nieuwste telefoon een hoesje met een stevige bumper.

Als ik straks een nieuwe iphone heb wil ik misschien wel een iPhone Xs hoesje ontwerpen tenzij ik toch besluit om voor de OnePlus 5T te gaan, dan kan ik beter gebruik maken van een OnePlus 5T hoesje. Wist je trouwens dat deze telefoon een stuk beter betaalbaar is? En dat de reviews hiervan aardig overtuigend zijn. Mocht je een andere telefoon zoeken dan is het zeker een overweging waard.

Laat jij je telefoon vaak vallen? 

Facebook Comments

Share this post