Comment (1)

Hoi hoi,

Ik heb MS zoals je wellicht zult weten. Ik ben met alles onhandig. Maar met mijn telefoon niet ha ha. Nou lig ik wel vaak uiteraard op de bank of in bed. Ik ben mijn telefoon, alleen de hele dag en dit is niet overdreven minstens 10 keer, op de meest rare plaatsen kwijt. Zucht koelkast, toilet, badkamer, hal???, buiten in voor of achtertuin. En en en. Of gewoon in mijn broekzak. Als er niemand thuis is kan ook niemand me bellen uiteraard. Dus zoek ik me een ongeluk terwijl hij in mijn broekzak zit. Ik heb het spel van Disney Junior voor de kleinkinderen gekocht. Ik heb het nu ook op n oude telefoon zonder sim gezet. Want ook dan zoek ik het hele huis af terwijl zij er mee aan het spelen zijn aaaarrrrgggg.

Maar ik snap je dillema van kapot zijn wel. Mijn telefoon stuiterde met protect glas, met stuiteren bedoel ik stuiteren. Hij kwam zonder protect glas weer omhoog en toen zat er n scheurtje in. Ik belde manlief of er iemand in dit huis bijna een nieuwe kon. Dat kon ik vroeg mijn 19 jarige zoon of hij hem wilde hebben. Hij vroeg waarom? Ik liet het zien, hij zag t niet eens omdat zijn telefoon er zo uitzag als die van jou . Dus ik had n deal. Ik was er zolang zo zuinig op geweest. Ik ga hem een case kopen die je eraan moet schroeven voor kerst ofzo. Ha ha. Dat bestaat zegt hij. Ik heb ze nog nooit in het echt gezien.

Groetjes Claudia!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP