Comments (8)

Thuis bevallen is echt zo anders! Ik heb zowel ziekenhuis als thuis ervaren.. en echt niks anders dan lof voor het ziekenhuis! Was heel fijn daar.. maar… niks bokst op tegen je eigen bed! 😉 ik kreeg de tip.. koop een waterafstotend hoeslaken! Kun je bij de action kopen! Dan hoef je niet het gevecht aan te gaan met dat vieze plakkerige zeiltje vanaf 37 weken!

Twee keer thuis bevallen, maar na de tweede alsnog met een fluxus naar het ziekenhuis gegaan. Voor de derde kreeg ik dan ook de stempel “medium risk” en moest ik in het ziekenhuis bevallen. Gelukkig maar, want ze was een sterrenkijker! Ik heb ongeveer een uur in het bevalbad doorgebracht wat ik echt kan aanraden. Ik kon veel beter ontspannen. Uiteindelijk wel op bed bevallen omdat ze niet goed lag. Thuis vond ik ook superfijn! Maar ik was dit keer blij om in het ziekenhuis te zijn.

Ik ben ook thuis bevallen. Het was de bedoeling om naar het ziekenhuis te gaan dus ik had niet heel veel voorbereid/opgehaald. Gelukkig had ik het kraampakket en in no time stond alles klaar voor een thuisbevalling. mocht je iets vergeten is het geen ramp. Ik had heel veel aan een kort maar krachtig bevallingsplan en dat kon de kraamverzorgster heel erg waarderen, aangezien zei later binnen kwam. Als je borstvoeding wil geven is het zoiezo handig om dit op te schrijven zodat de kraamverzorgster dat weet en je na de bevalling gelijk kan helpen met aanleggen.

Mijn 2 kinderen zijn beide thuis geboren. Bij de eerste ging het ineens zo snel … Het was de bedoeling dat ik in het zh zou bevallen, maar de vk raadde aan om lekker thuis te blijven. En dat heb ik ook gedaan. Elin is ook binnen 4 uurtjes geboren. Bij de 2e heb ik gelijk gekozen voor een thuisbevalling. Die duurde slechts 5 kwartier.
Tips: zorg dat alles klaar ligt voor een thuisbevalling. Bij Elin stond niks klaar omdat ik toch naar het zh zou gaan, maar alles moest nog opgezocht worden en dat was een beetje stressen.

Wat fijn dat je thuis wilt gaan bevallen…ik ben twee keer in het zh bevallen (dit moest)…ik ben er heel erg blij mee. Geen idee hoe ik het thuis gevonden zou hebben…

hopelijk gaat het deze keer lukken 🙂

Ik ben bij de tweede thuis bevallen, dat was maar goed ook.. Hij kwam namelijk een dik uur na de eerste wee!

Ik snap je overweging volledig. Ik had ook een hele fijn gevalling, duurde iets langer dan die van jou, maar met 7 uur mag ik niet klagen. Ik kijk er super goed op terug. Ik wil echter toch heel graag weer naar het ziekenhuis, dat zegt mijn gevoel gewoon. Hoop voor jou dat je lekker thuis kan bevallen

Hopelijk komt je wens uit! Ik heb niets te wensen want ik moet door de spoedks van de eerste keer perse in het zkh bevallen. Thuis had me ook wel erg mooi geleken. Maar het is nu eenmaal zo en heb t wel geaccepteerd.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP