Happy momlife

Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Ik dacht dat je weer ging bloggen, maar waar ben je dan?

Hoii! Joyce hier, je weet wel, die blogger van joyfromjoyce. Die meid die al 10 jaren lang blogt waarvan 8 jaar lang bijna elke dag iets online knalde. In februari bestond mijn blog 10 jaar, en ik had mezelf voorgenomen er echt een feestjaar van de te maken. Maar mijn vingers vlogen niet meer over het toetsenbord heen. En elke eerste van de nieuwe maand neem ik mezelf voor; deze maand ben ik terug. Maar iedere maand gaat het weer mis.

Het afgelopen jaar was pittig en langzamerhand krijgen wij de controle weer terug, begint de rust te vallen en kan ik weer vaker lachen dan balen van het leven. Ik heb weer energie voor tien en motivatie om van alles en nog wat te doen. Maar dat is ook mijn valkuil, want wanneer ik momenteel teveel van mezelf vraag blokkeer ik volledig. Mijn prioriteiten liggen dan ook bij mijn gezin en mijn werk. Aan hun ben ik dit beide verplicht. Mijn blog is mijn hobby weer, en niet mijn verdienmodel en daarin moet ik heel erg mijn draai vinden.

Ik heb zoveel leuke onderwerpen om over te schrijven. Zoveel leuke dingen die ik wil laten zien. Tips die ik wil delen. En ga zo maar door! Ik hoop dat de lente mij voldoende energie kan geven om ook jullie af en toe weer te inspireren, want er gebeuren momenteel zoveel leuke dingen. Ja zelfs in deze tijd zijn er genoeg dingen om blij van de te worden. Mijn blog heet natuurlijk Joy from joyce. En Joy staat voor vreugde. Dus tijd om de vreugdes des leven weer online te knallen. Maar No pressure. Ik ben er wanneer ik er ben. Het afgelopen jaar heb ik dit vaker geschreven, en ik denk dat dit voldoende aangeeft hoe het gaat.

Facebook Comments

Share this post