Happy momlife

chestnut-1710430_1280
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Ik heb zin in de herfst jij ook?

Bij voorbaat alvast mijn excuses aan alle zomeraanbidders onder mijn volgers, maar ik ben er klaar mee en helemaal klaar voor de herfst. Dagelijks loop ik langs mijn pantoffels en heb ik stiekem onwijs veel zin om ze aan te trekken. Maar hé met 24 graden is het echt nog iets te warm om dikke pantoffels aan te trekken. Wel stak ik gisteravond voor het eerst weer mijn waxinelichtjes aan. Het was om half 10 al donker en dat vroeg gewoon om waxinelichtjes haha. 

Voorheen was ik altijd dol op de winter, maar tegenwoordig is de herfst wel echt mijn favoriete seizoen. De mooie kleuren, de koude ochtenden en avonden. Ik kan er heel erg blij van worden. Lekker je kleden in laagjes, mooie herfst kleuren in de kledingkast, ja ik ben er wel klaar voor! Ik heb zin in de herfst en wel hierom,

  • De kaarsjes kunnen aan, lekker sfeervol
  • Er mogen weer pannen pompoensoep gemaakt  en gegeten worden. Dit is echt mijn favoriete maaltijd en ik denk dat wij dit binnenkort ook maar eens gaan eten. Of wat dacht je van hachee ik vind dit ook zo’n lekker najaarsgerecht.
  • In je pyjama lopen, met dikke truien aan rondlopen is gewoon helemaal oké. Ik heb mijn dikke vest die ik vorig jaar kreeg al weer een paar keren aangehad en ik kan niet wachten om hem iedere keer na het wassen weer aan te trekken. Net als alle jurkjes die voor het najaar zijn bijvoorbeeld.
  • Oh en wat dacht je van de hele dag op pantoffels lopen. Ik ben er dol op! Ik heb vorig jaar Bergstein pantoffels gewonnen die lopen zo lekker!
  • De bomen krijgen mooie kleuren en door de regen ruikt het ook altijd zo lekker buiten.
  • De regen tikt ’s nachts tegen het raam, en dit slaapt zo fijn! Van mij hoeft het niet perse te regenen als ik erdoor moet met de kinderen hoor. Maar hé.
  • Bakken (met appel) is weer volledig geoorloofd.
  • En wat dacht je van het eten van pepernoten? Hier hoef je geen excuus meer voor te bedenken hoor, zodra het september is mag het gewoon.
  • Thee, heel veel thee! In de zomer ben ik niet zo’n thee drinker op hier en daar een munt thee na. Maar zodra het afkoelt (zoals nu) ben ik wel echt weer aan thee lurken. Grote mokken werk ik naar binnen kom dan tenminste weer aan mijn vocht.

Ben jij ook klaar voor de herfstdagen? 

Facebook Comments

Share this post