Happy momlife

img_0816
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Ik ben jaloers op mijn dochter!

Herken je dat? Dat je dochter iets heeft of doet waarvan je denkt ooo had ik dat vroeger maar. Of mocht ik dat vroeger maar. Vast wel toch? Of ben ik de enige die dat denkt? Nou ja ik hoop in ieder geval niet dat ik de enige ben. Want eerlijk is eerlijk ik ben op dit moment jaloers en ik ga je vertellen waarom. 

Er zitten veel items in Sofie haar kast waarvan ik zo willen dat ze in mijn kast zouden liggen of waarvan ik denk had ik maar het lijf om dat te dragen. Zo ook iets dat ik afgelopen woensdag samen met mijn schoonmoeder met haar kocht. Zoals je misschien wel weet ben ik diep van binnen een echte country girl. Ik ben groot fan van Carrie Underwood, hou van Indian summer, ik heb twee paar cowboy laarzen in mijn kast staan. Stiekem kon ik dan ook niet wachten op het moment dat mijn dochter ook cowboy laarsjes aan kon. Vorig jaar was ze hier nog een beetje te klein voor vond ik zelf, en dit jaar had ik ook eigenlijk iets anders op het oog.

Tot wij in de scapino liepen en mijn schoonmoeder een tof laarsje uit het rek pakte. Een super lief laarsje met een cowboy achtige flavour. Ik ben stiekem gewoon heeeeel erg jaloers en toen ik ze aan Ro liet zien zie hij ook ” dit had jij ook wel gewild of niet “. Euh ja dat klopt. Die had ik zeker wel gewild. Ze zijn van echt leer en dus ook van een goede kwaliteit en kijk ze nou hierboven. Ze zijn toch GEWELDIG! Ik ben jaloers op mijn dochter en durf er ook nog eens vooruit te komen. Ik wil ze ook in maat 40 ajb. Dit is trouwens niet het enige item dat ik wel in mijn maat zou willen. Het was trouwens ook alsof het zo moest zijn met deze schoenen, want dit was het enige paar en online ook niet meer te vinden.

Facebook Comments

Share this post