Comments (13)

Ik ben nu al ruim 8 jaar thuisblijfmoeder en heb er nog nooit spijt van gehad. Het heeft zoveel rust gebracht.

Ik ben ook thuisblijfmama. Heerlijk bij de kinderen! Bij ons was het meer dat solliciteren tijdens een zwangerschap niet een baan oplevert en mijn ziekte die maakt dat thuisblijven de beste keus is. En in de vakanties ook geen gedoe met opvang. Ideaal.

Moet heerlijk zijn. Ook lang van gedroomd maar iets houdt me tegen. Geniet ervan

Fijn dat het zo kan. En dat je met je blog inkomsten verdient.
Ik vind het juist heerlijk om 3 dagen als juf te kunnen werken. Hoe blij ik ook met mijn kinderen ben! De andere dagen geniet ik thuis.

Fijn dat je de ruimte had om die keuze echt te maken. En mooi dat het zo kan!

Ik vind het altijd weer mooi om posts te lezen waaruit zo duidelijk blijkt dat thuisblijfmoeder zijn niet betekent dat je leven ten einde is, en je je niet meer ontwikkelt. Dat is zo’n hardnekkig vooroordeel helaas.

Er kunnen niet genoeg posts geschreven worden wat dat betreft!

Ik ben bewust geen thuisblijfmoeder, maar vind het heel mooi om te lezen hoe het dus bij sommige mensen wél echt een droom/wens is. Extra mooi dat je dan ook die kans hebt. En ik denk oprecht dat kinderen het fantastisch vinden dat hun mama altijd thuis is, ook al beseffen ze dat nu misschien nog niet zo.

En dan heb je nog een optie die je niet vaak hoort..
Wel graag thuisblijfmoeder willen zijn, maar een partner die daar niet voor openstaat.. dankzij ouderschapsverlof werk ik nu slechts twee dagen per week, maar wat mij betreft mag dat liever vandaag dan morgen nul worden!

Hier precies hetzelfde. Thuisblijfmoeder geworden omdat de jongens zorg nodig hebben en zo gelukkig in deze rol. Beide gaan naar school dus overdag heb ik best tijd voor mijn blog en zodra ze thuis zijn ben ik er voor hen. Nooit gedacht, ik deed beide keren een studie tijdens de zwangerschap, maar het past me prima, deze rol. Wat fijn dat het bij jullie ook goed gaat.

Doen wat goed voelt Meis, dat is het aller belangrijkste. Mega knap dat hè the is gelukt hier je inkomen mee aan te vullen en dan lekker te genieten van je kinderen.

Wat goed dat je voor jezelf die keuze hebt gemaakt. Ik werk wel, maar zo min mogelijk uren om ook bij mijn gezinnetje te kunnen zijn. Dat begint nu eindelijk in balans te komen.

Wat fijn dat dit een optie is en jullie hier zo blij mee zijn! Dat is toch het belangrijkste 🙂

Iedereen doet wat hij/zij fijn vindt. En thuisblijfmoeder is dat voor jou met een baan als blogger. Ik denk dat het ook prettig is dat je je blog hebt. Zo heb je toch iets voor jezelf.
Zelf vind ik het heerlijk om 3 dagen per week voor de klas te staan.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP