Blog

Iedere moeder kan wel een extraatje gebruiken

Advertorial – Dat kinderen duur zijn hoef je aan geen enkele moeder te vertellen. Luiers kosten geld, de leuke kleding (waar ze snel uitgroeien) kosten geld en al het andere wat bij kinderen komt kijken kost veel geld. Daarom deel ik wat handige tips om als moeder wat extra geld over te houden aan het einde van de maand. Slim boodschappen doen 
Ik ben een ster in boodschappen doen (al zeg ik het zelf) ik probeer zoveel mogelijk boodschappen te doen voor zo weinig mogelijk geld. Door maar één keer per week boodschappen te doen bespaar ik enorm veel geld. Geen snoep schap die mij kan omkopen.

Oude kleding door verkopen 
Kinderen groeien vaak snel uit hun kleding, helemaal een klein hummeltje zoals Sofie. Kleding doorverkopen is dus een goede optie. Vooral kleding van merken doen het vaak goed op marktplaats of kledingpakket in bepaalde maten. Ik weet het wel; zodra Sofie uit een bepaalde maat is gegroeid gaat de boel op marktplaats.

Tweedehands shoppen 
Heb je iets nodig voor je kleine spruit? Kijk dan eens tweedehands je kunt namelijk vaak veel items vinden voor misschien wel de helft van de originele prijs. Ik kan wel veel dingen bedenken die ik van het overgebleven geld zou kunnen doen.

Geld verdienen met je mening 
Wist je dat tegenwoordig ook geld kan verdienen met je mening? Via de website opinieland.nl kun je vragenlijsten invullen waarbij jij je mening mag geven en je krijgt er ook nog een vergoeding voor. De vergoeding kan zijn in de vorm van cadeaubonnen van bekende webshops (bijvoorbeeld bol.com of zalando) of in de vorm van een uitbetaling via paypal. Het lijkt mij echt ideaal om een extraatje te verdienen door vragenlijsten in te vullen. Kijk voor meer informatie ook eens op hun site.

Heb jij nog een tip voor mede mama’s waardoor ze aan het einde van de maand een extra zakcentje hebben? Laat het weten in de reacties. 

 

Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Sylvie

  Wat voor mij werkt: Ik doe zoveel mogelijk boodschappen bij de Aldi. Ik koop Kruidvat huismerk luiers, en sla ze groot in tijdens de aanbieding – die er elke maand wel is. Bij de Wibra en Zeeman hebben ze ook veel leuke babykleding. Zo bespaar ik al heel wat, maar ik zou ook eens wat spullen op marktplaats kunnen gaan zetten 🙂

  03/06/2015 at 2:11 pm
 • Reply Tamara

  Loopt dat nu een beetje ? Kinderkleding via mp? Ik heb laatst een enorm pakket babykleding erop gezet maar er werd zelfs amper naar gekeken! Haha

  03/06/2015 at 2:46 pm
 • Reply Jannemieke

  Opinieland is ideaal! Ik doe nu een maand met opinieland mee, vul iedere dag onderzoeken en heb al 2x een bon ontvangen 🙂

  GFK en waardevolle mening zijn ook aanraders

  03/06/2015 at 6:09 pm
 • Reply Marisca- Mamablogger

  Ik heb toevallig van de week een artikel gepost over kinderkleding verkopen via MP. Leuk om te lezen dat jij het ook zo doet! Bij mij werkt dat tot nu toe erg goed.

  Verder ben ik ook goed in boodschappen doen, manlief wat minder haha. Verder koop ik schoonmaakploeg bij de Action koop ik LEGO bijvoorbeeld ook weleens tweedehands. Zeker in november beginnen veel mensen speelgoed te verkopen voor de feestdagen wat soms nog gewoon in de doos zit!

  04/06/2015 at 1:57 pm
 • Reply Daniëlle

  Ik denk dat ik geld bespaar doordat de kleding die mijn kinderen dragen tweedehands is, hun speelgoed trouwens ook, de luiers kopen we altijd in een mega voordeel verpakking, doekjes/lakentjes/sloopjes enzovoort koop ik bij de Action, potjes groente/fruit koop ik nooit (maak alles zelf) en ook melkpoeder heb ik nooit nodig (gehad); ik geef namelijk borstvoeding..Ik denk dat dat het wel is

  04/06/2015 at 2:21 pm
 • Leave a Reply