Erop uit

Uit idee | Julianatoren Afas sprookjesweken + WIN!

Gisteren gingen wij nog even een heerlijk dagje weg. Lang twijfelde ik of mijn lichaam het nog wel ging trekken, maar uiteindelijk hebben wij een heerlijke dag gehad in de Julianatoren. De Julianatoren is ons favoriete park om samen met de kinderen heen te gaan. Aron mag in alle attracties en voor Sofie zijn er inmiddels ook een hele hoop attracties waar ze onder begeleiding in mag. Leuk! Voor mij was het deze keer voornamelijk kijken en genieten, maar ook dat vind ik geen straf. Momenteel zijn er de Julianatoren Afas sprookjesweken en met een meisje dat dol is op sprookjes vonden wij het heel leuk dat wij hier een bezoekje aan mochten brengen. 

Julianatoren Afas sprookjesweken

Momenteel zijn er de Afas Sprookjesweken in de julianatoren en deze duren nog tot en met 20 augustus. Tijdens de sprookjesweken tref je in het park heel veel prinsessen aan en is er een heus prinsessenbal. Heel erg leuk voor alle kleine prinsesjes die overal in huis wonen. Hier begint Sofie ook in haar prinsessenfase te komen en ze is vooral dol op “Assepoetser” (zoals ze zo lief zegt). Het geluk was dan ook dat wij er gisteren waren tijdens de zomeravonden en er ‘s avonds nog 2 mini musicals waren. De musical die gespeeld werd was Assepoester en ik had een meisje op schoot dat haar ogen uit keek. Zo lief! Tijdens de Julianatoren Afas sprookjesweken zijn er allerlei sprookjes activiteiten te doen.

Het sprookjes concert 

Tijdens de AFAS sprookjesweken spelen de prinsessen elke dag een aantal keren het Sprookjes Concert. Wanneer je de theaterzaal binnenloopt word je al ontvangen door een prinses. Daarna barst het feest al snel los met Hans en Grietje en nog meer leuke prinsessen. Ze spelen een kort verhaal, maar precies lang genoeg om even bij te komen van de attracties. Het verhaal dat gespeeld wordt draait om Hans En Grietje. Ze gaan het bal redden door 3 raadsels op te lossen. Dit doen ze samen met Assepoester, Rapunzel en Sneeuwwitje. Lukt het ze om het bal te redden?

Prinsen- en Prinsessenbal

Ook Juul, Julia, Meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin zijn natuurlijk in de juiste stemming. Samen dansen en zingen zei op het plein de leukste liedjes en dansen de mooiste dansjes. En dit allemaal in prachtige prinsen en prinsessen kleding. Hier kun je leren om een echte prinses te zijn.

Sprookjes Catwalk

Kom je in je mooiste prinsessenjurk? Dan kun je ook mee doen aan de mooiste catwalk van de Julianatoren. Namelijk een sprookjes Catwalk. Doe je mee? Dan maak je kans op een mooie prijs! Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin presenteren de catwalk show én beslissen wie de meest betoverende outfit heeft.

WINNEN! 

Wil tijdens de zomervakantie nog een bezoekje brengen aan de Julianatoren? Dat kan ik geef namelijk 4 vrijkaarten weg waarmee jij (op een zelfgekozen datum) een bezoekje kunt brengen aan het park. Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat een reactie achter onder dit bericht dat je mee doet of reageer onder het facebookbericht.
 • Like de facebookpagina van Joyfromjoyce.nl
 • Extra kans? Deel dit bericht dan met je vrienden (niet verplicht)

Meer weten over de Julianatoren of over de sprookjesweken? Kijk dan op de website van de Julianatoren.

De winactie loopt t/m 5 augustus. De winnaar ontvangt een e-mail van mij.
Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

28 Comments

 • Reply Priscilla

  Ik doe heel graag mee….We willen met ons zoontje heel graag een keer naar een attractiepark gaan maar we twijfelen of dit al wel wat voor hem is en dit zou de ideale manier zijn o het uit te testen.

  30/07/2017 at 12:04 pm
 • Reply elisabeth maria martina

  dit is natuurlijk geweldig voor de kleinkinderen, die gaan vast uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

  30/07/2017 at 12:06 pm
 • Reply Meryll

  Ik doe graag mee voor mijn kindjes!

  30/07/2017 at 12:17 pm
 • Reply Miranda

  O ik doe graag mee. We hebben Julianatoren in een grijsverleden een keer bezocht en na jouw revieuw te hebben gelezen denk ik dat Stijn en Roos zich daar ook super zullen vermaken ☺️

  30/07/2017 at 12:25 pm
 • Reply Marleen

  Oeh wat leuk! Ik doe graag mee:)
  Dit jaar zit een vakantie ivm een verhuizing er niet in. Hoe leuk is het dan om toch een dagje weg te kunnen met onze jongens. Ik ga duimen!

  30/07/2017 at 1:00 pm
 • Reply Esther

  Ik doe heel graag mee voor mijn kindjes Teun en Sarah! Een vakantie zit er helaas niet in dit jaar door allerlei omstandigheden dus zou het geweldig zijn als we een dagje weg kunnen naar het park waar Teun als zo graag een keertje naar toe wil!

  30/07/2017 at 1:07 pm
 • Reply Nienke

  Mijn meiden willen heeeel GRAAG nog een keertje naar Julianatoren. Na het lezen van deze blog ben ik ook helemaal enthousiast. Nu maar duimen!

  30/07/2017 at 2:03 pm
 • Reply Anke

  Ik doe graag mee voor een uitje met onze twee boys! We zijn er nog nooit geweest dus we willen wel op avontuur

  30/07/2017 at 2:06 pm
 • Reply Anne-Marie

  Dit lijkt me super leuk voor mijn 2 jongens, vooral de oudste van 4 zal dit geweldig vinden. Zijn eerste keer pretpark

  30/07/2017 at 2:12 pm
 • Reply Marian B

  Wat een leuke verrassing zou dit zijn voor mijn zoontje! Julianatoren staat nog op ons verlanglijstje voor de zomervakantie, winnen zou geweldig zijn. Natuurlijk mag een vriendin van mij en haar dochtertje (een echte fan van prinsessen) ook mee, gezellig!

  30/07/2017 at 2:16 pm
 • Reply michael noo

  Zou super zijn met het gezin een bezoekje te brengen een deze leuke attractiepark!!

  30/07/2017 at 4:04 pm
 • Reply Lilian

  Ik doe heel graag mee met deze winactie. We zijn nog niet echt met alle kids naar een pretpark geweest omdat ze niet vaak in alle attracties kunnen. Nu ik lees dat dit een heel geschikt park is voor kleine kinderen zou ik graag kans maken voor mijn gezin met 4 kids!

  30/07/2017 at 4:04 pm
 • Reply Cora van der Bijl

  Ow graag zeg deze opa&oma zouden dit geweldig vinden met onze twee kleinkids

  30/07/2017 at 4:30 pm
 • Reply Frederike

  Hier wil ik zo graag naar toe met mijn 2 stiefdochters en mijn eigen dochter van bijna 3, staat al zolang op ons lijstje! Wij gaan bijna nooit naar een pretpak, het is nml best prijzig zo’n hele dag.

  30/07/2017 at 6:28 pm
 • Reply G.T.

  Als het voor Sofie al leuk was, wil ik wel graag naar Julianatoren met mijn zoontje! (Die is net zo oud als Sofie) Dus ik doe graag mee. Ik heb alleen geen FB.

  30/07/2017 at 8:51 pm
 • Reply Heidie van der Steeg

  Dat zouden onze kinderen zeker geweldig vinden, zeker die AFAS sprookjesweken, dat hebben ze nog niet eerder meegemaakt. En zeker meten dat mijn kleine meid in haar allermooiste prinsessenjurk naar Julianatoren zou gaan! Of ze op die catwalk zou durven lopen, betwijfel ik maar wie weet is ze wel zo enthousiast dat ze dat zomaar durft.

  30/07/2017 at 9:16 pm
 • Reply Lobke

  Jaaa doe heel gráág mee voor onze 4 prinsesjes ❤

  30/07/2017 at 11:28 pm
 • Reply Janke

  Wij doen graag mee met de winactie. Wat lijkt het mij onwijs gaaf om met ons meisje op sprookjes jacht te gaan. Ze zit momenteel helemaal in de sprookesfase. En een dagje weg zou fijn zijn voor het werkende/studerende leven weer begint

  31/07/2017 at 6:45 am
 • Reply Samantha

  Jaaaa ik doe heel graag mee. We wouden zondag eigenlijk gaan maar het werd dinopark in Zwolle. Ook heel leuk maar julianatoren staat hoog op mijn lijstje

  31/07/2017 at 11:05 am
 • Reply Goele H

  Ik doe graag mee. 2 kindjes die dol zijn op prinsessen, dus die sprookjesweken lijken me ideaal om eens langs te gaan bij Julianatoren!

  31/07/2017 at 12:50 pm
 • Reply Emmy

  Dat klinkt als een hele gezellige dag! Dat zouden we hier ook wel winnen,dus doe ik graag mee om kans te maken op die 4 kaartjes. Zodat we het met eigen ogen kunnen gaan zien en beleven. Mijn duimen draaien!

  Succes met verhuizen en de laatste loodjes!

  Groetjes Emmy

  31/07/2017 at 1:40 pm
 • Reply Alicia Hofman - Voshol

  Leuk zeg! Ik doe heel graag mee voor mijn meiden, gezellig een dagje uit met papa en mama

  31/07/2017 at 1:54 pm
 • Reply frouke

  jaaaa wij gaan een week naar de Veluwe en zitten dus vlakbij. mijn dochtertje is 7 en ze wil zó graag!! ik ga het meteen delen met de andere mama’s die ik ken!!! bedankt voor de kans én de leuke blog!!

  31/07/2017 at 3:04 pm
 • Reply Albertine van Veldhuizen

  Julianatoren = gegarandeerd een leuke dag!!!
  Heel graag voor mijn meisjes dus!

  31/07/2017 at 7:08 pm
 • Reply jolanda

  Ik doe heel graag mee met deze winactie. We zijn eens bij de Julianatoren geweest en de kinderen vragen vaak wanneer we weer gaan.

  31/07/2017 at 11:09 pm
 • Reply Melissa

  Wat een leuke winactie zeg. Wij zijn 1 keer bij Julianatoren geweest. Toen was de jongste volgens mij 1,5 jaar en heeft er dus niet zoveel van meegekregen. Dochter Elise was toen 3,5 jaar en zij vond het te gek. Nu we een lijstje maakte van wat ze graag wilden doen deze vakantie (wij gaan niet op vakantie verder), kwam Julianatoren op plek nummer 2. Elise is nu 6,5 jaar en ze durft (en kan/mag) nu eigenlijk in alle attracties daar en dat komt niet vaak voor in pretparken. Verder vond ik het park zo fijn omdat het zo overzichtelijk en compact is. En nu ben ik helemaal benieuwd i.c.m. de sprookjesweken, want daar is elk kind toch gek op!

  01/08/2017 at 1:30 pm
 • Reply Sonja Hubregtse

  Onze 2 kids zijn gek op Jul en Julia de Muis,
  Voor de Julianatoren rijden ze graag een eind van huis.
  Dan gaan ze in Jul’s helicopterbaan,
  Het geeft niks als ze even in de rij moeten staan.
  Als dappere mannen gaan ze in de draaiende piraat,
  Kijk eens hoe hard de boot over de golven gaat.
  Dan een ritje in Jul’s Dino Toer,
  Gelukkig zijn onze boys erg stoer !
  Als laatste nog in het reuzenrad,
  Wat hebben ze het naar hun zin gehad.
  Hopelijk mogen wij een dagje gaan genieten,
  Daarom laat ik deze kans niet schieten.

  02/08/2017 at 11:33 pm
 • Reply Celina

  Ik doe graag mee, zou een geweldig dagje uit zijn voor de kinderen!

  04/08/2017 at 8:22 am
 • Leave a Reply