Comments (28)

Ik doe heel graag mee….We willen met ons zoontje heel graag een keer naar een attractiepark gaan maar we twijfelen of dit al wel wat voor hem is en dit zou de ideale manier zijn o het uit te testen.

dit is natuurlijk geweldig voor de kleinkinderen, die gaan vast uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

Ik doe graag mee voor mijn kindjes!

O ik doe graag mee. We hebben Julianatoren in een grijsverleden een keer bezocht en na jouw revieuw te hebben gelezen denk ik dat Stijn en Roos zich daar ook super zullen vermaken ☺️

Oeh wat leuk! Ik doe graag mee:)
Dit jaar zit een vakantie ivm een verhuizing er niet in. Hoe leuk is het dan om toch een dagje weg te kunnen met onze jongens. Ik ga duimen!

Ik doe heel graag mee voor mijn kindjes Teun en Sarah! Een vakantie zit er helaas niet in dit jaar door allerlei omstandigheden dus zou het geweldig zijn als we een dagje weg kunnen naar het park waar Teun als zo graag een keertje naar toe wil!

Mijn meiden willen heeeel GRAAG nog een keertje naar Julianatoren. Na het lezen van deze blog ben ik ook helemaal enthousiast. Nu maar duimen!

Ik doe graag mee voor een uitje met onze twee boys! We zijn er nog nooit geweest dus we willen wel op avontuur

Dit lijkt me super leuk voor mijn 2 jongens, vooral de oudste van 4 zal dit geweldig vinden. Zijn eerste keer pretpark

Wat een leuke verrassing zou dit zijn voor mijn zoontje! Julianatoren staat nog op ons verlanglijstje voor de zomervakantie, winnen zou geweldig zijn. Natuurlijk mag een vriendin van mij en haar dochtertje (een echte fan van prinsessen) ook mee, gezellig!

Zou super zijn met het gezin een bezoekje te brengen een deze leuke attractiepark!!

Ik doe heel graag mee met deze winactie. We zijn nog niet echt met alle kids naar een pretpark geweest omdat ze niet vaak in alle attracties kunnen. Nu ik lees dat dit een heel geschikt park is voor kleine kinderen zou ik graag kans maken voor mijn gezin met 4 kids!

Ow graag zeg deze opa&oma zouden dit geweldig vinden met onze twee kleinkids

Hier wil ik zo graag naar toe met mijn 2 stiefdochters en mijn eigen dochter van bijna 3, staat al zolang op ons lijstje! Wij gaan bijna nooit naar een pretpak, het is nml best prijzig zo’n hele dag.

Als het voor Sofie al leuk was, wil ik wel graag naar Julianatoren met mijn zoontje! (Die is net zo oud als Sofie) Dus ik doe graag mee. Ik heb alleen geen FB.

Dat zouden onze kinderen zeker geweldig vinden, zeker die AFAS sprookjesweken, dat hebben ze nog niet eerder meegemaakt. En zeker meten dat mijn kleine meid in haar allermooiste prinsessenjurk naar Julianatoren zou gaan! Of ze op die catwalk zou durven lopen, betwijfel ik maar wie weet is ze wel zo enthousiast dat ze dat zomaar durft.

Jaaa doe heel gráág mee voor onze 4 prinsesjes ❤

Wij doen graag mee met de winactie. Wat lijkt het mij onwijs gaaf om met ons meisje op sprookjes jacht te gaan. Ze zit momenteel helemaal in de sprookesfase. En een dagje weg zou fijn zijn voor het werkende/studerende leven weer begint

Jaaaa ik doe heel graag mee. We wouden zondag eigenlijk gaan maar het werd dinopark in Zwolle. Ook heel leuk maar julianatoren staat hoog op mijn lijstje

Ik doe graag mee. 2 kindjes die dol zijn op prinsessen, dus die sprookjesweken lijken me ideaal om eens langs te gaan bij Julianatoren!

Dat klinkt als een hele gezellige dag! Dat zouden we hier ook wel winnen,dus doe ik graag mee om kans te maken op die 4 kaartjes. Zodat we het met eigen ogen kunnen gaan zien en beleven. Mijn duimen draaien!

Succes met verhuizen en de laatste loodjes!

Groetjes Emmy

Leuk zeg! Ik doe heel graag mee voor mijn meiden, gezellig een dagje uit met papa en mama

jaaaa wij gaan een week naar de Veluwe en zitten dus vlakbij. mijn dochtertje is 7 en ze wil zó graag!! ik ga het meteen delen met de andere mama’s die ik ken!!! bedankt voor de kans én de leuke blog!!

Julianatoren = gegarandeerd een leuke dag!!!
Heel graag voor mijn meisjes dus!

Ik doe heel graag mee met deze winactie. We zijn eens bij de Julianatoren geweest en de kinderen vragen vaak wanneer we weer gaan.

Wat een leuke winactie zeg. Wij zijn 1 keer bij Julianatoren geweest. Toen was de jongste volgens mij 1,5 jaar en heeft er dus niet zoveel van meegekregen. Dochter Elise was toen 3,5 jaar en zij vond het te gek. Nu we een lijstje maakte van wat ze graag wilden doen deze vakantie (wij gaan niet op vakantie verder), kwam Julianatoren op plek nummer 2. Elise is nu 6,5 jaar en ze durft (en kan/mag) nu eigenlijk in alle attracties daar en dat komt niet vaak voor in pretparken. Verder vond ik het park zo fijn omdat het zo overzichtelijk en compact is. En nu ben ik helemaal benieuwd i.c.m. de sprookjesweken, want daar is elk kind toch gek op!

Onze 2 kids zijn gek op Jul en Julia de Muis,
Voor de Julianatoren rijden ze graag een eind van huis.
Dan gaan ze in Jul’s helicopterbaan,
Het geeft niks als ze even in de rij moeten staan.
Als dappere mannen gaan ze in de draaiende piraat,
Kijk eens hoe hard de boot over de golven gaat.
Dan een ritje in Jul’s Dino Toer,
Gelukkig zijn onze boys erg stoer !
Als laatste nog in het reuzenrad,
Wat hebben ze het naar hun zin gehad.
Hopelijk mogen wij een dagje gaan genieten,
Daarom laat ik deze kans niet schieten.

Ik doe graag mee, zou een geweldig dagje uit zijn voor de kinderen!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP