Baby Baby 3.0 zwanger

Ons huis met drie kinderen

Toen ik er achter kwam dat ik zwanger was zeiden wij eigenlijk direct dat wij moesten gaan verhuizen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want wij konden geen huis vinden die aan onze verwachtingen voldeed en om nu overhaast te gaan verhuizen leek ons niet zo’n goed plan. Wij wilden, als wij zouden verhuizen, direct in een huis gaan wonen waar wij even vooruit zouden kunnen en waar wij qua ruimte ook op vooruit zouden gaan. Dit kwamen wij helaas niet tegen, dus wij besloten dat wij sowieso de eerste maanden met zusje in dit huis zullen gaan wonen.

Samen delen

Al snel zeiden Robert en ik dat ze bij ons op de kamer moest komen te slapen. Sowieso zouden wij dit de eerste 6 weken (ongeveer) doen in verband met de borstvoeding, maar nu waarschijnlijk langer. Ze krijgt haar eigen plekje naast mijn kant van het bed, zodat ik haar makkelijk kan pakken en haar kan gaan voeden. Ook de commode komt bij ons op de kamer te staan. Wij hadden op onze slaapkamer een bureau en deze hebben wij inmiddels weggehaald. Hier komt de commode te staan waar al haar spulletjes in kunnen. Waarschijnlijk, wanneer deze blog online komt, staat ie al en ben ik lekker aan het nestelen haha. Verder heeft ze boven niet veel ruimte nodig, behalve de ruimte dicht bij mij.

Beneden 

Ook beneden heeft ze haar ruime nodig natuurlijk. In eerste instantie vond ik een box niet nodig, maar toen ontdekte ik een plekje waar de box kon staan en vond ik het toch we heel handig om een box beneden te hebben. Hiervoor moet Robert alleen de televisiekast inkorten, maar gelukkig was dit geen probleem volgens hem. De box staat nog in de schuur, maar zodra Robert de televisiekast heeft ingekort komt ook deze in de woonkamer te staan. Leek mij wel rustig met Sofie om de baby heen straks haha. Verder heeft ze niet veel ruimte nodig beneden. Wij hebben een Stokke Tripp Trapp gekregen met een newborn set, dus tijdens tafel momentjes kan ze ook gewoon bij zitten.

Wanneer zusje wat ouder is zullen wij onze zoektocht naar een huis herstarten, maar voor nu redden wij ons prima in dit huisje. Aron blijft zijn eigen plekje houden en ook Sofie heeft haar eigen plekje. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply