Comments (6)

Ik shop veels te vaak bij Aliexpress haha. Voor de man veel visspullen! Goede kwaliteit en 10x zo goedkoop als in NL. Ook idd spullen voor uk, geen kleding ondanks dat ik met mijn lengte wel binnen de chinese lengtes val, vallen mijn curves daar ver buiten! Sokken bestel ik er dan weer wel omdat ik belachelijk kleine voeten heb net als de chinezen.

Ja, AliExpress is echt ideaal! Ik slaag er ook regelmatig voor de leukste spullen. Handige tips geef je! Dat van de invoerrechten en de douane is inderdaad wel iets om op te letten. Kleding kopen via AliExpress durf ik alleen niet, omdat de kleding volgens sommigen vaak klein uitvalt.

Kleding koop ik ook niet op aliexpress gewoon, omdat ik dit zelf niet fijn vind en het liever in een winkel hier koop.

Ik heb 1 keer gedaan, maar kreeg troep in huis. Ik denk dat ik niet slim had geshopt want de meeste mensen zijn heel tevreden geloof ik.

Nou ben ik wel heel benieuwd wat voor handige dingen jij er allemaal heb gekocht! Misschien kom ik nog op ideeën

Oh dat laatste wist ik niet. Waar moet je aangeven of een product ontvangen is?
Bedankt voor die info!!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP