Erop uit

Hotspot | A little lovely living

Onlangs moesten wij op zondag naar Groningen toe, omdat Ro zijn jas stuk was gegaan. Een goed moment om direct wat leuke plekjes in Groningen te bekijken. Het plan was om meerdere plekken te bekijken, maar uiteindelijk bleef dit bij één leuk plekje waar we een tijdje bleven plakken. We hebben een fijne middag gehad bij A little lovely living, de winkel van het merk a little lovely company. 

A little lovely living zit sinds een paar maanden in Groningen en is echt de moeite waard om even langs te gaan. Naast dat ze er hun mooie producten verkopen kun je er ook lekker even rustig zitten. Ze hebben inmiddels twee punten in Groningen waar je lekker kunt shoppen of lekker kunt genieten van een Unicorn chocolademelk bijvoorbeeld. Voor ons Groningers is het heel tof om een keer zo’n leuke winkel als eerste te hebben (net als destijds met de Sostrene Grene) meestal moeten wij voor leuke winkels het hele land door.

Tijd voor iets lekkers! 

Heb je even zin om uit te rusten? Dan is de winkel in de Astraat in Groningen absoluut een aanrader om even langs te gaan. Het is een ruime winkel waar je met alle gemak even rustig kunt zitten. Dit besloten wij ook te doen. Aron wilde namelijk heel graag iets lekkers eten. We kozen allemaal voor iets lekkers en zochten een plekje uit. Toen alles er eenmaal aan kwam kon Aron zijn ogen niet uitkijken. De lekkernijen die je kunt bestellen zijn allemaal vrij uniek en hebben leuke kleurtjes. De kindjes hadden een lekkere cupcake en ik koos voor een pink velvet cupcake. Eet je liever geen suiker? Dan kun je de winkel beter overslaan. Terwijl wij onze thee opdronken konden de kinderen lekker spelen met allerlei leuk speelgoed. Sofie kookte in het keukentje allemaal Pankoek (pannenkoeken).

Lekker shoppen

Naast dat je er thee-tjes kunt drinken, chocolademelk kunt drinken en lekkere zoetigheidjes kunt opeten kun je er ook prima shoppen. Ik vind de kleurrijke decoratie van A little lovely company erg leuk en fijn om het in het echt te kunnen shoppen. Omdat wij dit jaar (hopelijk) gaan verhuizen heb ik nog niks geshopt, oké niet helemaal waar. Ik nam wat decoratie mee om een DIY te maken die A little lovely company op facebook had gedeeld. Leek mij leuk om Sofie haar haarspeldjes en elastiekjes in te bewaren. In de toekomst ga ik er zeker nog dingen aanschaffen. Ze hebben namelijk ook leuke geboorte decoratie, handig voor als baby 3.0 geboren is.

Twee winkels 

Naast de winkel in de Astraat in Groningen hebben ze er ook eentje in de Herestraat in Groningen zitten. Zelfde concept alleen iets kleiner. Je kunt hier ook lekker shoppen, maar ook zeker genieten van de lekkernijen die ze te bieden hebben. Zelf vond ik hem iets te smal om even rustig te gaan zitten met de kinderen, maar als je met een vriendin bent bijvoorbeeld kun je er prima genieten van de lekkernijen.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Dita

  Ja super leuke winkel. Was er laatst ook!

  17/02/2017 at 7:39 am
 • Reply Lilian

  Oh,, wat ziet dat er leuk en gezellig uit. Helaas is het iets te ver weg om er zo even heen te gaan. Maar als ik ooit in de buurt ben, wil ik zeker een kijkje nemen!

  17/02/2017 at 8:35 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  Als ik in Groningen kom, ga ik daar zeker kijken!

  17/02/2017 at 10:31 am
 • Reply Gerdi

  Wauw wat een gave winkel… Goede smoes binnenkort weer eens een bezoekje aan groningen te brengen!

  17/02/2017 at 3:10 pm
 • Leave a Reply