Happy momlife

hot choco kit 6
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Hot choco kit | Advent of Joy

Chocolademelk hoort echt bij deze tijd van het jaar toch? In combinatie met slagroom, marshmallows en candycanes. Ik kan er af en toe heel erg van genieten. Voor kerst maak ik dit jaar allerlei cadeautjes zelf. Vorige week deelde ik al de candybar slee, vandaag is het de beurt aan de hot choco kit. Ik kocht alle items bij de action waardoor het een mooi budgetproof cadeau is geworden. 

Benodigdheden:

  • Chocolademelk poeder
  • Marshmallows
  • Candycanes
  • Chocolaatjes
  • 4 potjes
  • Lint
  • Gebruiksaanwijzing voor de chocolademelk

Let’s start! 

Ik ben begonnen met het vullen van het potje met candycanes. Ik heb ze hiervoor in stukjes gebroken en in een potje gedaan. Deze kun je door je warme chocolademelk doen waardoor je een lekker smaakje krijgt aan je chocolademelk. mmm!

Daarna vulde ik een potje met gekleurde marshmallows. Deze kun je gewoon bij de supermarkt kopen.

Dan is het tijd voor een potje met wat lekkers. Ik zag bij de action een zakje met kleine kinder reepjes. Ideaal om zo in een potje te doen. Je kunt ook voor andere kleine chocolaatjes kiezen natuurlijk.

En als laatste vulde ik een potje met cacao poeder. Ik gebruikte hiervoor twee zakjes met kant-en-klare cacao poeder wat je moet aanmengen met water.

Tadaa! Ik heb alles stevig tegen elkaar aangezet en daarna met een blauw lint alles verbonden met elkaar. Het kan nu geen kant op en staat stevig vast.

Daarna maakte ik dit labeltje er nog aan, zodat de ontvanger precies weet hoe ze het moet maken.

Een super leuk en makkelijk idee om te maken voor de komende feestdagen. Om bijvoorbeeld iemand te bedanken of te verwennen. Hieronder zie je nog een handige printable die je kunt gebruiken om er aan vast te maken. 

Facebook Comments

Share this post