Comments (2)

Heel herkenbaar stukje! Ik zit ook middenin een alles moet weg, opgeruimd, simpeler, rustiger en ik wil meer groen!-fase. Ben inmiddels al een tijdje bezig met het hele huis opruimen, gaat stapje voor stapje, maar hoe meer ik weg doe en/of beter organiseer hoe rustiger ik ook zelf word.
En planten laten leven blijft bij mij ook een ding, maar ik wil nu eerst alles hebben opgeruimd en daarna gaan kijken waar ik in huis een paar leuke planten kwijt kan, en dan ga ik eerst op zoek naar tips en advies, want bij mij staan ze ook vaak gewoon in de vensterbank in de zon, waardoor het niet goed gaat.
Succes! 🙂

Lekker hè dat minimaliseren. Ik schrok me kapot toen we onze schuur laatst gingen leeghalen joh. Ik mag altijd 150 kilo gratis weg brengen per jaar, maar we moesten uiteindelijk bij de volgende ritjes nog eens 35 en een x 40 betaald haha! Nja nu is de schuur gewoon leeg en kun je er weer lopen hahaha!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP