Huis en inrichting

HOME | Ik wil meer groen!

Ik ben niet zo’n zorgzaam typ, oké voor mijn gezin wel, maar verder word het al snel moeilijk. Mij hoef je geef vis of ander huisdier te geven want die verwaarloos ik gewoon. Oh en wat dacht je van plantjes? Ik vergeet ze gewoon water te geven of zet planten die niet in de zon willen pal in de zon haha! OEPS!  Maar ik wil nu dus meer groen in huis! 

Meer groen? Je hebt toch een muur groen geverfd? Klopt! Toen wij weer terug gingen naar ons huis heb ik een muur in huis olijf groen laten verven door Ro en mijn schoonvader. Ik ben er nog steeds heel blij mee, maar ons huis is nog te strak en er moeten gewoon plantjes in. Ik kocht van de week bij de action een leuke verhoging waar je heel tof plantjes op kunt zetten. Nu ik dagelijks thuis ben merk ik dat ik hier steeds meer behoefte aan heb. Binnenkort gaan wij dus op zoek naar leuke plantjes voor in huis. Ook vind ik het fijn om om de kinderen hun kamer een plantje te hebben staan. Ze zijn ook gezond toch?

Weg met de troep 

Ik weet niet of dit al vroege nesteldrang is of niet, maar ik word helemaal gek van alle chaos en verzameltroep dat wij in huis hebben. Ik heb inmiddels al een 2 kasten uitgezocht. In één kast stonden allemaal pakjes en zakjes terwijl wij al een paar jaren geen pakjes en zakjes meer gebruiken hahah! En ik heb mijn blog kast uitgezocht. Een grote verzameling aan notitieboekjes die ik niet gebruik verdwenen in de oud papier bak en ik maakte een overzicht van de producten die ik de komende tijd nog online ga zetten op joyfromjoyce.nl. Vandaag is de volgende kast aan de beurt en zo hoop ik elke dag een kast leeg te trekken. Dit scheelt alleen maar werk wanneer wij straks gaan verhuizen en een hoop chaos in huis.

Nieuwe meubels? 

Hai! Ik ben Joyce en wil het liefst om de zoveel jaren andere meubels. Niet alles hoor! Ik ben heel blij met onze eethoek, buffetkast etc. Maar onze stoelen zitten niet lekker haha! En ik vind onze televisie kast niet meer prettig. Ik wil een kast waarbij ik zoveel mogelijk speelgoed kan weg werken, zodat ik het niet de hele tijd hoef te zien. Who’s with me? haha! We zullen in dit huis een tijdelijke oplossing gaan zoeken. Of nou ja eigenlijk heb ik die al gevonden haha. Ook wil ik op zoek naar een kast voor babymuis zodat ik al haar spulletjes direct kan opbergen en het niet weken in de woonkamer blijft slingeren.

Zo en nu ga ik weer verder puin ruimen! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Anne

  Heel herkenbaar stukje! Ik zit ook middenin een alles moet weg, opgeruimd, simpeler, rustiger en ik wil meer groen!-fase. Ben inmiddels al een tijdje bezig met het hele huis opruimen, gaat stapje voor stapje, maar hoe meer ik weg doe en/of beter organiseer hoe rustiger ik ook zelf word.
  En planten laten leven blijft bij mij ook een ding, maar ik wil nu eerst alles hebben opgeruimd en daarna gaan kijken waar ik in huis een paar leuke planten kwijt kan, en dan ga ik eerst op zoek naar tips en advies, want bij mij staan ze ook vaak gewoon in de vensterbank in de zon, waardoor het niet goed gaat.
  Succes! 🙂

  26/03/2017 at 1:19 pm
 • Reply Cassandra

  Lekker hè dat minimaliseren. Ik schrok me kapot toen we onze schuur laatst gingen leeghalen joh. Ik mag altijd 150 kilo gratis weg brengen per jaar, maar we moesten uiteindelijk bij de volgende ritjes nog eens 35 en een x 40 betaald haha! Nja nu is de schuur gewoon leeg en kun je er weer lopen hahaha!

  18/04/2017 at 6:54 pm
 • Leave a Reply