Happy momlife

shutterstock_442511158
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

HOME | Dit wil ik graag doen/hebben

Wist je dat ik best graag inspiratie op doe voor ons huis? Ik deel dit eigenlijk nooit op mijn blog, omdat er al zoveel mensen hun inspiratie delen. Maar toch hé vind ik het best leuk om te delen en moet ik het misschien maar vaak doen. Onlangs verfden wij nog een oude dressoir in een toffe blauwe kleur en ik ben er helemaal verliefd op. 

Een nieuwe televisie kast 

Ik wil hele graag een nieuwe televisiekast/opbergkast. Op dit moment hebben wij een hele oude buffetkast, maar ik vind hem niet meer mooi. Destijds kochten wij hem nog in oude staat via marktplaats en samen hebben wij hem white wash gemaakt. Inmiddels vind ik de kast veel te groot en te log en wil ik eigenlijk iets dat mooi strak is in de woonkamer en iets met nog meer opberg ruimte. Ruimte voor alle spelletjes die wij hebben, de extra glazen voor verjaardagen, maar ook voor de administratie en ander belangrijk papierwerk. Wij hebben al iets mooi’s gezien, maar eerst sparen en onze huidige kast verkopen.

Een nieuwe bank 

Ik wil dolgraag een nieuwe bank hebben. Het liefst een bruine lederen bank.  In ieder geval geen stof meer, want dit is niet zo handig met mijn kinderen. Ze hebben er namelijk een handje van om te spugen op de bank en met een stoffenbank blijf je hem reinigen. Een lederen bank kun je veel makkelijker schoonmaken.

Een lichte vloer 

Vervloekte ik in ons oude huis de lichte vloer, mis ik hem hier. Dit huis is van zichzelf al mega donker en dan is de vloer ook nog een hout kleur waardoor het er niet lichter van wordt. Ik wil gewoon een zo licht mogelijk huis en ik denk dat je dit het best creëert door er een lichte vloer in te leggen. Bij kwantum zag ik een mooie wit eiken vloer en dit vind ik wel erg mooi om door het hele huis te leggen.

Meer blauw en koper 

Ik heb opeens een grote liefde voor donkerblauw en vind het heel mooi staan in een woning helemaal in combinatie met hout een koper. Op dit moment hebben wij het hout en de koper al alleen het blauwe mist nog. Misschien toch maar wat blauwe kussentjes vragen voor mijn verjaardag om maar alvast een begin te maken.

Wat wil jij nog doen in huis?

Facebook Comments

Share this post