Comments (8)

Mwah ik vind regels hierover afspreken een beetje onnodig. Maar hier willen ze ook gewoon niet de hele dag tv/ipad kijken. Ze kijken in de ochtend even, in de avond voor het slapen gaan en tussendoor spelen ze wel wat met de ipad

Ik heb hier geen regels over alleen na 18 uur mag mijn dochtertje geen tv meer kijken (of achter de Ipad enz) x

Hier mag Keano alleen maar tv kijken tenzij er gegamed word dan mag hij tv kijken op mn laptop. Hij mag van ons 1 uurtje tv kijken. Een half uur voor school en een half uur voor het slapen. Ja we maken wel eens uitzonderingen zoals als hij ziek is of het echt heel slecht weer is

Hoi hoi
Wij ok geen regels over scherm tijd.Vind als ze na school zijn geweest ze best een filmpje mogen kijkt of op de I pad,onze kids gaan na t eten douche en liggen rond 18:00 uur in bed..vraag me af of er ouders zijn die dan ok maar 1 of 1,5 uur achter de I pad of laptop gaan…net als schermtijd voor kids…

Regels zou ik zelf ook overbodig vinden. Wel eerst dingen doen die moeten zoala huiswerk. En ja, de ene keer zal Mila er later meer achter zitten dan een andere kewr.

Ik zal hier later denk geen echte regels over maken… ( kan nog veranderen natuurlijk als ik ooit mama ben haha) maar het wordt zeker geen 5 uur op de computer …

Leuk om te lezen. Anna (5) zit eigenlijk alleen achter de tv qua scherm. En dat verschilt ook heel erg hoe moe ze is. Zo is ze donderdag vaak moe van school en zit ze er na schooltijd voor en in het weekend heeft ze geen ‘tijd’ om tv te kijken. Ben benieuwd hoe dat gaat als ze echt met een tablet gaat spelen (doet ze nu ongeveer eens in de twee weken of minder).

Maar goed om over na te denken.

Zelf hadden mijn ouders hele duidelijke afspraken over de tv: die kwam voor het avondeten niet aan (de weekenden uitgezonderd).
Duidelijk en ik kan me niet herinneren dat ik dit erg vervelend vond. Nu zijn er natuurlijk veel meer schermen, zoals telefoon, iPad etc. maar ik vind het heel belangrijk dat mijn zoontje niet alleen maar achter een scherm zit. Of ik er regels voor op zou stellen dat weet ik niet, maar ik zou er wel duidelijke afspraken over maken!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP