Comments (6)

Wij vieren maar 1 keer sinterklaas, maar Keano viert het ook nog een keer bij z’n vader. Wij hebben maar 1 kind, maar hebben alsnog met de familie een budget afgesproken van 25 euro per kind (2 kinderen, Keano en zijn nichtje). Waar oma zich nooit echt aan houdt maar goed. Er komen in totaal van 4 ‘gezinnen’ cadeautjes in de zak dus verwend worden ze zeker! Ik moet wel zeggen dat ik er voor Keano iets overheen ben gegaan, maar ik denk dat het aan de leeftijd ligt want andere interesses met speelgoed wat gewoon iets duurder is.
Omdat Keano het ook bij zn vader viert mag hij 2x bij ons zn schoen zetten. 1 keer met lekkers en 1 keer met cadeautje. Ook bij oma mag hij nog een keer zn schoen zetten dus al bij al mag hij niks klagen vind ik.

Voor bjorn is het een doos duplo van 30 euro waar ik een gratis bouwplaat bij kreeg met een setje om paw patrol beeldjes te schilderen van de kv voor 5 euro. Elise krijgt playmobile country paardentruck en voor na het sintfeest van opa zijn werk een paardenweide van 17 euro bjorn krijgt van opa zijn werk nog een cadeau die wij niet hoeven te betalen. Voor mijn nichtje kocht ik 2 dingen van samen 30 euro en grotere nichtje ongeveer 27 euro. Voor bjorn zijn schoencadeautjes was ik 28 euro kwijt voor elke dag tot 2 december. Elise is hier in die tijd 3 keer om te slapen daar was ik 7 euro voor kwijt

Leuk en eerlijk dat je dit zo deelt. Onze ‘grote’ 3 kinderen (10 jr, 8jr en 8jr) krijgen dit jaar gezamenlijk een (tweedehands) ps4, daar vragen ze al zó lang om, maar wilden we niet ‘zomaar’ aan ze geven. We hebben er voor ieder van hen een nieuw spel bij gekocht. Onze jongste van 2jr zegt het allemaal nog niet zoveel, voor hem heb ik laatst Duplo gekocht bij Kruidvat toen het 2e halve prijs was op Lego/Duplo. De oudste jongens krijgen trouwens ook nog een Lego set.
Mezelf kennende zal ik nog wel wat erbij halen als 5/12 nadert, ik ben altijd bang dat ze te weinig krijgen, stom natuurlijk.
Qua schoencadeautjes houden we het simpel met wat lekkers of een kleinigheidje.
Vieren jullie ook nog kerst met cadeaus??

Er staat €50 op de planning, maar ik denk dat we hier boven gaan. Mijn zoontje van 4 had nog cadeaubonnen dus die heb ik voor dit jaar nog voor sinterklaas gebruikt. Het zal uitkomen op €50-€100 per kind excl schoencadeautjes.

Leuke vraag! Tot nu toe heb ik geen budget voor Sint aangehouden, alleen de 4 gifts rule. Het ene jaar vindt ik iets leuks tweedehands en valt het totaalbedrag erg mee, het andere jaar koop ik alles nieuw en kost het meer. Peuter kreeg vorig jaar een Duplo trein set, die was prijzig (maar kon ik gelukkig voor een deel met cadeaubonnen betalen).
Dit jaar heb ik een schoencadeautje voor 2,50, het speelgoed kost tweedehands 20 euro (nieuw 60), sokken voor 2,50 en een prentenboek gewonnen op een blog. Er komt nog 1 cadeautje bij en een chocoladeletter (1,80). Tot nu toe 26,80 dus, wordt nog ietsje meer.

Ons budget is 300 euro. Voor de 2 kinderen samen is het budget 220 euro. Ik spaar iedere maand 25euro. Nu heb ik 225 uitgegeven. Voor de kinderen incl schooncadeautjes. Wij hebben dan nog lootjes getrokken met de grote mensen dit is nog eens 40 voor het loodje van mijn man en voor de mijne.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP