Happy momlife

emmasofiedrie 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Hoera! Sofie is 3 jaar!

Lieve Sofie, vandaag is het jouw dag en wat heb jij er dit jaar naar uitgekeken. Al weken roep je dat je bijna jarig bent en de laatste dagen loop je te stuiteren door het huis. Afgelopen donderdag mocht jij je feestje op de peuterspeelzaal al vieren en wat vond je het leuk, maar ook spannend. Vooral toen iedereen een liedje voor je ging zingen en je een handje wilde geven. Je wist niet waar je moest kijken, zo lief! 

Het afgelopen jaar heb je mij flink op de proef gesteld, maar hoorde ik ook steeds meer dat je echt heel veel op mij (mama) lijkt. Opa en oma zien een tweede versie van mij rondlopen en ik heb af en toe wel medelijden met ze hoor! Je bent een pittige dame met ogen van een puppie. Als je iets doet weet je het ook goed te kijken en dat is echt een valkuil. Ik kan heerlijk met je lachen, maar ook om je lachen. Je hebt heerlijke streken die van mij zouden kunnen zijn.

Samen dansen op k3 of op de liedjes van kinderen voor kinderen. Of in een hoekje spelen met de Paw Patrol. Je weet je zelf goed te vermaken als je niet in de koekjeslade zit. Nee hoor grapje! Je kunt heerlijk spelen en speelt ook de liefste en leukste rollenspelletjes met poppetjes. Ook zit je graag aan tafel te kleuren of stickers te plakken. Lekker de papiertjes eraf freubelen en op een (het liefst) roze papiertje plakken. Nu het weer mooi weer aan het worden is kun je ook meer naar buiten en dat vind je ook zo fijn. Misschien binnenkort nog wel meer aangezien je een schommel en een nieuwe step krijgt.

Vandaag vieren wij jouw feestje, met slingers, taart, ballonnen en alle andere dingen die jij opnoemde en voor jouw belangrijk zijn vandaag. Alles in het roze en met een unicorn erop precies zoals je hebt gewenst. Ik ben benieuwd naar je reactie als je de slingers ziet hangen en de kamer vol ballonnen ziet.

Ons laatste jaartje samen thuis gaat in, nog een jaartje heel veel samen doen en genieten en dan is het tijd voor de basisschool. Ik dacht dat ik het niet zo erg ging vinden, maar stiekem vind ik het wel jammer als wij niet meer zoveel samen zijn. Maar eerst nog een jaartje genieten en dan zien we verder.

Lieve Sofie gefeliciteerd met je 3e verjaardag! 

Facebook Comments

Share this post