Happy momlife

Aron 7 jaar
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Hoera Aron 7 jaar!

Hoera! 7 jaar geleden lag ik op dit moment net een paar uurtjes te knuffelen met ons eerste kindje. Vandaag is Aron 7 jaar en ben ik al  7 jaar moeder. Het afgelopen jaar is Aron onwijs gegroeid niet alleen in de lengte (want ik bleef maar kleding kopen), maar ook omdat hij natuurlijk in groep 3 zit en heel veel heeft geleerd. Het afgelopen jaar was een heel nieuw jaar voor ons allemaal. 

Lieve Aron, 

Vandaag is jouw dag, al heb je natuurlijk al je grote mensen feestje gehad en je kinderfeestje gehad. Vandaag staan wij als gezin ook even stil bij jouw verjaardag. Jij bent vandaag 7 jaar geworden en het is dus alweer 7 jaren geleden dat ik plotsklap moeder werd. Nog elke dag ben ik je dankbaar dat je mij hebt laten zien wat voor mij het leven betekend. Dankjewel !

Het afgelopen jaar leerde ik een nieuwe kant van je kennen. Je ging naar groep 3 en daar leerde je lezen, rekenen en nog veel meer. Ook moet ik je een beetje meer loslaten, maar dat gaat prima hoor, echt. De laatste weken zijn wij veel bezig met het lezen en regelmatig moet ik mijn tranen in slikken, omdat ik zo onwijs trots ben op de woorden die je aan mij voorleest. Toen je vorige week voor het eerst een verhaaltje voorlas barstte ik van trots. De tranen kriebelden in mijn oog hoeken, omdat er een soort van spanning van mij af viel.

Ook ben je het afgelopen jaar voor de tweede keer broer geworden. Vorig jaar op je verjaardag dacht ik nog dag ik las had van een griepje. Dit bleek geen griepje te zijn, maar een nieuw leven dat in ons gezien kwam. En jeetje wat ben jij trots op je zusje, iedereen mag het weten en je helpt graag met het zorgen voor haar. Ook het verdelen van de aandacht gaat heel goed, je snapt gelukkig dat Fleur soms wat meer aandacht nodig heeft door haar pijntjes en zoekt dan je eigen plekje op waar je rustig kunt spelen.

Je kan uren bouwen met de blokken, of de mooiste tekeningen maken en elke keer weer ben ik verbaasd dat jij dat soort dingen maakt. Die creativiteit heb je echt van je vader.

Lieve Aron, vandaag is het jouw dag. Het feest ontbijt staat klaar en ook je cadeau (een cd speler) staat klaar om de mooiste plaatjes voor je te draaien. En terwijl jij “sexy als ik dans” luistert zal ik vanavond pannenkoeken voor je bakken, want het is jouw dag en jij mag kiezen. Lieve Aron ik ben trots op diegene die jij bent. Met je mooie verhalen en je koppige streken. Gefeliciteerd grote vriend met je 7e verjaardag! 

Facebook Comments

Share this post