Aron

Hoera! Aron is 4 jaar!

Vier jaar geleden om 03:59 maakte Aron van mij een mama. Een grote omslag in ons leven maar wat ben ik dankbaar voor elk moment die wij samen beleven. Inmiddels mag Aron vandaag zijn vierde verjaardag vieren en schreef ik een brief aan mijn kleine mannetje. 

Lieve Aron,

14 december 2010, een dag die ik nooit meer ga vergeten. De dag dat jij van mij een moeder maakte, de dag dat ik kennis mocht maken met de liefde van mijn leven. Vandaag is dan de dag aangekomen waar ik al een tijdje tegen op kijk. Vanaf vandaag ben jij een heel jaar vier jaar, zoals je zelf zo mooi kunt zeggen. Vier jaar, zo groot maar voor mij soms nog zo klein. Toen je pas geboren was leek je vierde verjaardag nog zover weg, maar het kwam toch sneller dichterbij dan ik verwacht had. 

Je vierde verjaardag betekent dat ik je moet gaan loslaten, de basisschool staat op je te wachten. Je eerste grote stap richting de grote wereld. Al vier jaar lang mag ik dag in dag uit van je genieten, en dat heb ik dan ook met 200% gedaan. Je bent een ondeugend mannetje met een hart van goud. Je hebt je praatje altijd wel klaar (van wie zou je dat nou hebben) en bent ontzettend wijs. 

Ook kan je nog een heerlijk kwetsbaar mannetje zijn die af en toe heerlijk vertroeteld wil worden. Iets waar ik geen moeite mee heb, ik ben dol op je knuffels. De komst van je kleine zusje kan ook niet snel genoeg gaan. Je volgende verjaardag vieren wij met z’n viertjes, want dan lieve Aron is ook ons moempie meisje er gezellig bij. 

Een druk jaar staat op je te wachten, maar eerst gaan we nog even genieten. 5 januari zal ik je met een lach en een traan naar de basisschool brengen, waar je hopelijk een heleboel mooie jaren en herinneringen gaat krijgen. 

Gefeliciteerd lieve Aron, met je vierde verjaardag. Geniet van alle liefde en aandacht, want jij mijn wonder kindje verdient het! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

13 Comments

 • Reply Leonie

  Wat een mooi artikel!
  Van harte gefeliciteerd!

  14/12/2014 at 4:28 am
 • Reply Olga

  Gefeliciteerd 🙂

  14/12/2014 at 7:21 am
 • Reply Judith

  Wat een mooie en warme brief. Van harte gefeliciteerd met jouw mooie zoon Joyce! Geniet van vandaag meis 🙂

  14/12/2014 at 8:42 am
 • Reply PSnim

  Wat een lieve brief! Gefeliciteerd met Aron, maak er een te gekke dag van vandaag 🙂

  14/12/2014 at 9:50 am
 • Reply Wendy (B)

  Proficiat!

  14/12/2014 at 11:39 am
 • Reply Dagmar

  Ah lieverd wat onwijs mooi geschreven, ik krijg er traantjes van in mijn ogen <3 Ik weet ook van wie Aron een hart van goud heeft, van jou <3 Wat ben je toch een geweldige mama, geniet van elkaar!

  14/12/2014 at 11:40 am
 • Reply Kimberley

  Lief stukje, mooi geschreven! En gefeliciteerd met jullie knulletje. En natuurlijk met dat je al vier jaar mama bent!

  14/12/2014 at 11:49 am
 • Reply Rowan

  Gefeliciteerd, maak er een mooie dag van! Je brief is zo herkenbaar, je beschrijft precies mijn gevoel van toen mijn zoon afgelopen september 4 jaar werd, de tijd gewoon zo ontzettend snel! Geniet van deze mooie dagen natuurlijk van al die mooie dagen die nog gaan komen met je mooie knul!

  14/12/2014 at 2:45 pm
  • Reply Rowan

   Er moest natuurlijk staan geniet van deze mooie dag

   14/12/2014 at 2:46 pm
 • Reply Sanja

  Wat een prachtig artikel! Van harte gefeliciteerd met Aron zijn verjaardag!

  15/12/2014 at 12:27 am
 • Reply Dhini

  wat mooi briefje. Gefeliciteerd met Aron

  15/12/2014 at 9:45 am
 • Reply Rosanne

  Wat een ontzettend lieve brief!
  Aron heeft ontzettend veel geluk met zo’n lieve moeder als jij<3
  Gefeliciteerd met je zoontje!

  15/12/2014 at 6:59 pm
 • Reply Lindsay | lindsayvallen.nl

  Wat een mooie en lieve brief. Ik kan me voorstellen dat het dubbel is, je bent trots dat je kindje al zo groot wordt en naar school gaat, maar het is ook loslaten voor mama. Volgens mij doe je het hartstikke goed! 🙂

  16/12/2014 at 12:25 pm
 • Leave a Reply