Comments (13)

Wat een mooi artikel!
Van harte gefeliciteerd!

Gefeliciteerd 🙂

Wat een mooie en warme brief. Van harte gefeliciteerd met jouw mooie zoon Joyce! Geniet van vandaag meis 🙂

Wat een lieve brief! Gefeliciteerd met Aron, maak er een te gekke dag van vandaag 🙂

Proficiat!

Ah lieverd wat onwijs mooi geschreven, ik krijg er traantjes van in mijn ogen <3 Ik weet ook van wie Aron een hart van goud heeft, van jou <3 Wat ben je toch een geweldige mama, geniet van elkaar!

Lief stukje, mooi geschreven! En gefeliciteerd met jullie knulletje. En natuurlijk met dat je al vier jaar mama bent!

Gefeliciteerd, maak er een mooie dag van! Je brief is zo herkenbaar, je beschrijft precies mijn gevoel van toen mijn zoon afgelopen september 4 jaar werd, de tijd gewoon zo ontzettend snel! Geniet van deze mooie dagen natuurlijk van al die mooie dagen die nog gaan komen met je mooie knul!

Er moest natuurlijk staan geniet van deze mooie dag

Wat een prachtig artikel! Van harte gefeliciteerd met Aron zijn verjaardag!

wat mooi briefje. Gefeliciteerd met Aron

Wat een ontzettend lieve brief!
Aron heeft ontzettend veel geluk met zo’n lieve moeder als jij<3
Gefeliciteerd met je zoontje!

Wat een mooie en lieve brief. Ik kan me voorstellen dat het dubbel is, je bent trots dat je kindje al zo groot wordt en naar school gaat, maar het is ook loslaten voor mama. Volgens mij doe je het hartstikke goed! 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP