Happy momlife

img_1958
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Hoera 28! 28 leuke feitjes over mij!

Ha! HOERA! Ik ben Jarig en wel 28 geworden. Waar ik vorig jaar nog grappig deed over mijn leeftijd heb ik het dit jaar helemaal geaccepteerd dat ik ouder aan het worden ben. Stiekem ben ik mijn 30ste verjaardagsfeest al aan het plannen. Omdat ik jarig ben heb ik maar wat feitjes over mezelf op een rij gezet en hierbij heb ik wel hulp gehad van wat familie en vriendinnen.

1. Alles met Kaneel vind ik lekker. Kaneelijs, kaneelkoekjes, stoofpeertjes, kaneelkruidnoten, Tony’s met kaneel. Kaneel Kaneel Kaneel! Love it!

2. Ik maak 100 lijstjes en als ik een fout maak begin ik weer opnieuw. Hierdoor heb ik altijd teveel boekjes om mij heen slingeren en dit vind de man des huizes niet zo tof haha! Sorry.

3. Ik slaap altijd aan de rechterkant van het bed, waar wij ook zijn 

4. Ik wilde vroeger altijd zingen en dansen bij Kinderen voor Kinderen, ik oefende dan ook vaak in mijn slaapkamer. Het liedje podiumbeest van Kinderen voor Kinderen was groot favoriet.  

5. Ik vond ouder worden heel moeilijk, maar nu vind ik het cool en ben ik blij en dankbaar dat ik het gehaald heb. Ik hoor en zie te vaak dat mensen deze leeftijd niet halen en daarom vind ik dat iedereen maar eens moet stoppen met zeuren over ouder worden.

6. Ik wilde pas heel oud moeder worden, maar ben zo dankbaar dat moeder natuur bepaald heeft dat dit ruim 10 jaar eerder ging gebeuren. Thanks! Ik wil echt niet meer anders en ben echt blij dat ik nu al kan genieten van mijn drie kinderen. Ze halen het beste in mij naar boven ondanks dat het niet altijd makkelijk is.

7. Ik heb ooit in een band gezeten van school. Wij hebben volgens mij 2 of 3 keer gerepeteerd en toen was het voorbij. Volgens mij kon ik toen best leuk zingen tegenwoordig is het niet meer zo mooi en heb ik soms medelijden met de buren.

8. Als ik een serie kijk zoek ik alles uit. Ik wil weten wie er in spelen, waar ze nog meer in hebben gezeten etc etc etc. Bij waargebeurd ga ik uitzoeken of het verhaal wel klopt. Ik moet allesss weten haha!

9. Ik heb ooit in het schoolteam van basketbal gezeten – Ik zat in het team nadat ik een selectie middag had gedaan. En we werden kampioen met dat team tijdens een provinciale wedstrijd (geloof ik).

10. Ik functioneer niet als ik honger heb – Ik kan niks als ik honger heb en verander in een echte heks.

11. Ik liep ooit eens 1 keer tegen de draaideur in de IKEA – Er was eens een dag dat ik tegen de draaideur van de ikea liep. Sindsdien let iedereen altijd extra goed op als ik door een draaideur moet.

12. Ik was één van de grooste SITA fans – Ik was echt MEGA fan van Sita, zo erg dat ik zelf op een gegeven moment haar huis adres had en haar een brief stuurde. Ik kreeg een foto terug met een handtekening die ingelijst op mijn kamer kwam te staan. Nu vind ik het stiekem erg leuk om naar de musicals van Van Hoorne te gaan, want daar speelt ze de hoofdrol.

13. Ik knip mijn haren af zodra het eindelijk lang is – Ik spaar elk jaar weer mijn haren op om ze vervolgens rond de feestdagen in één keer weer af te knippen. Ik heb nu maar met mezelf afgesproken dat lang haar niet werkt.

14. Ik pak altijd groot uit met feestjes – Ik ben DOL op feestjes. En maak er dan ook altijd een groot feest van met in principe weinig middelen.

15. En daardoor krijg ik altijd veel verzoekjes om een bepaalde taart te maken – Ik bak graag taarten, maar eet ze amper haha! Vriendinnen sturen ook vaak verzoekjes. Dit jaar heb ik geen taarten gebakken voor mijn eigen verjaardag. De maan dis al druk genoeg.

16. Ook heb ik altijd mijn camera bij me – Ik klik altijd alles en iedereen op de foto. Je zal maar een belangrijk moment gemist hebben.

17.  Ik drink thee uit Soep kommen (volgens Tamara) – Ik heb van die halve liter drink mokken van Blond Amsterdam en vind ze super fijn! Inmiddels zijn ze een beetje af aan het gaan (barsten er in enzo) maar ik kan echt niet zonder.

18. Ik draag bijna alleen maar jurkjes – Ik hou van jurkjes en brokjes. Broeken blijven vaak langer in de kast liggen en draag ik alleen als ik echt geen keus heb of als het buiten vriest.

19.  Koude voeten? Ik heb ze bijna standaard –  Ik heb standaard koude voeten. Daarom heb ik ook altijd dikke sokken bij me en thuis standaard mijn pantoffels aan.

20. Ik ben verslaafd aan cola – Ik hou van cola, misschien komt het wel doordat ik het vroeg niet mocht drinken. Ik werd toen altijd heel druk van cola en “moest” dan altijd kiezen voor 7up. Dat drink ik inmiddels niet meer. Maar cola wel! Love alle cola!

21. Ik kan geen boodschappen doen zonder lijstje – Ik moet altijd een lijstje mee hebben anders neem ik items mee die ik helemaal niet nodig heb of ik neem niks mee of vergeet de helft. Gewoon een lijstje mee dus.

22. In een chaos weet ik altijd alles te vinden – Ik ben een chaoot maar weet altijd wel alles te vinden. Tot verbazing van vele mensen om mij heen haha!

23. Opruimen doe ik in een tas – Als ik snel even iets moet opruimen? Dan pak ik een tas en gooi ik alles daar in. Een paar dagen later ga ik dat opruimen.

24. Dankzij visite ruim ik op – Als ik visite krijg dan kan ik altijd heel goed opruimen. Ik ruim niet altijd op hoor als er visite komt, tussendo ook wel. Maar als er visite komt is het opgeruimder haha!

25. Ik luister het hele jaar kerstliedjes – ik kan het hele jaar kerstliedjes.

26. Mijn emoties kun je altijd pijlen aan het liedje dat ik luister van Carrie Underwood – Ik ben GROOT Carrie Underwood fan. Bij haar concert vorig jaar op Tuckerville heb ik 45 minuten gehuild van geluk en omdat ze mij raakt.

27. ik kan niet tegen mijn verlies – Ik kan niet tegen mijn verlies en kan heel goed valsspelen. Het is zelfs zo erg dat tijdens onze Frankrijk vakantie het bord door de tent vloog.

28. Mijn dertigste verjaardag heb ik alvast gepland. Doordat ik in december jarig ben is het altijd ruk met mensen die wel en niet kunnen. Daarom vier ik mijn verjaardag altijd op de dag zelf en wie komt die komt en wie niet komt komt niet. Maar als ik 30 word wil ik dit groots vieren, met een Fout kerst feest. En dat heeft zo zijn voorbereidingen nodig haha!

Facebook Comments

Share this post