Happy momlife

close up shot of a gua sha
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Hoe zorg je goed voor je huid in de zomermaanden? Ontdek hier de 3 fijnste Korean Skincare producten! 

Omdat je huid in de zomermaanden vanwege de felle zon wordt blootgesteld aan sterke UV-straling, is het belangrijk om je huidverzorgingsroutine hierop aan te passen. Korean Skincare producten kunnen je hierbij helpen. Deze gezichtsverzorgingsproducten bieden een effectieve behandeling voor je huid met behulp van ingrediënten op natuurlijke basis, afkomstig uit de authentieke Koreaanse kruidengeneeskunde. Zo kun je met de juiste producten je huid beschermen, voeden en hydrateren.

Welke Korean Skincare producten zijn een must voor je huid deze zomer? Dat lees je in dit artikel! 

close up shot of a gua sha

Hoe bescherm je je huid preventief tegen invloeden van buitenaf? 

Als de zonnestralen feller worden, is het in de eerste plaats van belang om je huid weerbaar te maken voor de uv-straling, en om je huidbarrière extra te voeden. Met behulp van The Beauty of JoseonRepair Serum geef je je huid preventief de voeding en bescherming die het nodig heeft. De helende eigenschappen van ginseng helpen je huidcellen te herstellen en te beschermen tegen zonschade. Ook helpt het wortelextract van de ginseng bijvoorbeeld pigmentvlekjes tegen te gaan of te neutraliseren. Het slakkenslijm in dit serum zorgt voor een sneller herstel van huidaandoeningen en voor langdurige hydratatie van je gezicht. Je kunt het serum iedere dag zachtjes op de huid masseren. 

Zonbescherming 

Naast een beschermlaagje door middel van een serum, is het ook van belang om je huid bij zonnige dagen te beschermen met behulp van een effectieve zonnebrand crème. De Aloe Soothing Sun Cream biedt optimale bescherming tegen intensieve UV-straling op een warme dag. De lichtgewicht crème heeft enerzijds een voedende, maar ook een hydraterende werking vanwege de unieke samenstelling van ingrediënten: tea tree kalmeert de huid en aloë vera heeft verkoelende eigenschappen. 

De optimale behandeling voor je huid na het zonnen

De authentieke Koreaanse huidverzorgingsroutine, is niet alleen gefocust op hydratatie na het zonnen, maar ook op een intensieve reinigingsmethode. We raden aan om zonnebrand- en make-upresten daarom goed te verwijderen aan het eind van de dag met behulp van een cleanser. De Be Plain Greenful pH-Balanced Cleansing Foam verwijdert zonder dat de huid wordt aangetast, op een milde manier zonnecrème en het verontreinigde huidoppervlak. De cleansing foam heeft vanwege de groene thee- en mungboon- extracten een zuiverend en verzachtend effect. Na het aanbrengen blijft de huid vochtig, wat zorgt voor een frisse, levendige uitstraling. 

Kortom: het is dus in de eerste plaats van belang om je huid weerbaar te maken en voor de zomer een beschermlaag op te bouwen tegen weersinvloeden met behulp van een voedend serum. Voordat je gaat zonnen, kan een voedende en hydraterende zonnebrandcrème uit het assortiment van Korean Skincare je volledige bescherming bieden tegen krachtige uv-straling. Ten slotte is het zaak dat je huid weer goed herstelt met een reinigingsschuim na blootstelling aan de zon. 

Facebook Comments

Share this post