Comments (3)

Ik doe het alleen wanneer ze ziek zijn geweest. Dat meen ik dat het moet.
Maar misschien nu tijdens mijn lente schoonmaak ook weer eens doen. Heb ook alle verkleed kleren gewassen.

Mijn zoontje heeft geen knuffel waar hij gehecht aan is (gelukkig) dus de knuffels worden nauwelijks gewassen eigenlijk. Er wordt ook niet naar omgekeken dus wellicht haal ik ze binnenkort van zn kamer af.
De enige die af en toe eens meegesleept wordt is zijn Woody pop maar dat is het.

Hier verschild het een beetje wanneer ze gewassen worden. Maar zeker regelmatig. Hij heeft 2 muisjes eentje thuis en eentje op kinderdagverblijf. Maar favoriet is toch wel zijn konijn. Zonder deze twee knuffels kan hij echt niet.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP