Comments (9)

Niks voor mij, maar ik geloof wel dat de kinderen dat heel leuk vinden, sus wie weet moet ik later ook nog ;p

Nee, wij lopen niet mee. De jongens hadden er geen zin in. Vorig jaar wel meegelopen.

Ken ik niet (belg) dat is over heel nederland dan? En de school loopt gewoon door? Lijkt me wel leuk voor kinderen. Hier enkel dodentocht, wandelen ze een heel aantal km. Dag en nacht. Ik denk geen kinderen.

Bedankt voor deze leuke tips. Onze dochter wordt bijna 4, dus vanaf dan zullen we misschien ook wel eens gaan meelopen.

Wat een leuke tips, mij lijkt het straks erg leuk om met Mason de avondvierdaagse te lopen. Het lijkt me gewoon erg gezellig en ook nog eens lekker gezond! 😉

Wij moeten hier nog tot eind juni wachten voor de vierdaagse. Ik geloof dat er wat mis gegaan was met de organisatie ervan. Voor onze school is dat een geluksmomentje, want de eerdere versie was tegelijk met het kamp van 7/8 en de schoolreisjes van de rest geplant. Nu kunnen ze alsnog meedoen. Waarschijnlijk loop ik dit jaar of de 3 kilometer met de kleuters of de 12 kilometer met de oudste.

Nog een tip? Ik heb het zelf nog nooit gedaan, maar ik zie ze hier tijdens de vierdaagse altijd lopen met een halve grapefruit of een halve sinasappel. Hierop leg je een aantal pepermuntjes en trek er vervolgens een zakdoek overheen. Door de zakdoek heen zuigen de kinderen dan de sap op met als combinatie de pepermunt. Lekker fris!

Ik vond het fantastisch om de avond 4 daagse te lopen. Zeker de laatste avond, dat iedereen daar stond met snoep en bloemen… haha

Wat een leuk artikel! Heerlijke hetinneringen aan alle 8 de keren dat ik meeliep met de avond4daagse!
Ik hoop dat ik ooit kindjes krijg die er ook zo van houden 😉

Vanavond lopen wij de laatste avond! Was weer een feestje! 🙂

Zo leuk met een groepje klasgenoten. De kids hebben bijna de dubbele afstand er wel opzitten geloof ik.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP