Happy momlife

moments of joy
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Hoe organiseer je een te gekke pool party

Het Mooie weer is begonnen! Fijn. Het begint zo langzamerhand ook wel tijd te worden om het zwembad op te zetten. Helemaal nu wij allemaal meer thuis zitten is het heerlijk om toch een beetje te kunnen plonsen. Wij willen daarom ook een te gekke pool party organiseren thuis.

DSC_0065

Een zwembad

Natuurlijk beginnen we met het zwembad dit is het belangrijkste van een zwemfeestje. Wij hebben in de tuin sinds kort een mooi stevig opzetzwembad van intex met een metalenframe. Het zwembad neemt niet veel ruimte in beslag en past prima bij ons in de tuin. Inmiddels hebben er al veel zwem uurtjes in zitten en de kinderen vermaken zich prima.

Voorheen hadden wij altijd zwembaden die je zelf moest oppompen en een paar dagen later dan lek waren, omdat er weer een kat tegen aan had gestaan. Dit wilde ik niet langer en toen ik bij  een zwembad met de perfecte afmetingen zag en ook nog een frame besloten wij hiervoor te gaan. Binnen no-time stond hij en niet veel later was hij ook volledig gevuld.

img_1281

Lekker hapjes

Met het warme weer heb ik altijd vrij weinig eetlust. Vooral warme dingen hoef je mij niet voor te schotelen en de kinderen zijn precies zo. Daarom zet ik met grote regelmaat een schaal met fruit op tafel waar de kinderen van kunnen snoepen. Ook haal ik regelmatig een voorraad ijsjes uit de vrieskast. Ik kocht voorheen elke keer ijsjes, maar heb nu maar besloten om elke dag een nieuwe voorraad ijsjes te maken en hopelijk kan ik dit binnenkort doen met een Zoku. Daarnaast is het ook lekker om met dit weer een bakje chips te eten. Door het zweten is het goed om je zout weer aan te vullen.

Lekkere drankjes

Naast een kan ranja en een kan water kun je ook lekker fruit watertjes maken. Mijn favoriet is om de bevroren diepvriesfruit van de Albert Heijn en dan de zomervariant in mijn water te doen. Je krijgt dan een zoete smaak aan je water. Of wat dacht je van een lekker smoothie, bomvol fruit en vitamines. Of wat dacht je van een alcoholvrije mojito! De kinderen vinden dat hier ook lekker.

Speelgoed

Als laatste is het natuurlijk hartstikke leuk om wat speelgoed in het zwembad te gooien. Denk aan leuke waterpistolen bijvoorbeeld. Bij de Action verkopen ze goedkope waterpistolen die niet ogen als een pistool ( vind ik fijn) en amper iets kosten. Ze zijn van foam en kunnen heel ver spuiten. Daarnaast is het natuurlijk heel erg leuk om waterballonnen te vullen. Ook kun je tijdens een feestje spelletjes gaan doen. Bijvoorbeeld flessenvoetbal hiervoor heb je alleen bal nodig en een paar lege frisdrank flessen.

Hebben jullie ook een zwembad op staan? En heb jij nog tips voor een leuk zwemfeestje? 

Facebook Comments

Share this post