Persoonlijk

Hoe organiseer je een te gekke pool party

moments of joy

(*) Yess! De zomervakantie is begonnen en wij hebben een heleboel leuke dingen op de planning staan. Zo gaan we nog een leuke speurtocht houden met vriendjes van Aron en wil hij graag een zwemfeestje/pool party geven. Zo leuk dat hij het gezellig vindt om vriendjes uit te nodigen en om samen dan te gaan spelen. 

DSC_0065

Een zwembad

Natuurlijk beginnen we met het zwembad dit is het belangrijkste van een zwemfeestje. Wij hebben in de tuin sinds kort een mooi stevig opzetzwembad van intex met een metalenframe. Het zwembad neemt niet veel ruimte in beslag en past prima bij ons in de tuin. Inmiddels hebben er al veel zwem uurtjes in zitten en de kinderen vermaken zich prima.

Voorheen hadden wij altijd zwembaden die je zelf moest oppompen en een paar dagen later dan lek waren, omdat er weer een kat tegen aan had gestaan. Dit wilde ik niet langer en toen ik bij top-zwembadshop.nl een zwembad met de perfecte afmetingen zag en ook nog een frame besloten wij hiervoor te gaan. Binnen no-time stond hij en niet veel later was hij ook volledig gevuld.

img_1281

Lekker hapjes

Met het warme weer heb ik altijd vrij weinig eetlust. Vooral warme dingen hoef je mij niet voor te schotelen en de kinderen zijn precies zo. Daarom zet ik met grote regelmaat een schaal met fruit op tafel waar de kinderen van kunnen snoepen. Ook haal ik regelmatig een voorraad ijsjes uit de vrieskast. Ik kocht voorheen elke keer ijsjes, maar heb nu maar besloten om elke dag een nieuwe voorraad ijsjes te maken en hopelijk kan ik dit binnenkort doen met een Zoku. Daarnaast is het ook lekker om met dit weer een bakje chips te eten. Door het zweten is het goed om je zout weer aan te vullen.

Lekkere drankjes

Naast een kan ranja en een kan water kun je ook lekker fruit watertjes maken. Mijn favoriet is om de bevroren diepvriesfruit van de Albert Heijn en dan de zomervariant in mijn water te doen. Je krijgt dan een zoete smaak aan je water. Of wat dacht je van een lekker smoothie, bomvol fruit en vitamines.

Speelgoed

Als laatste is het natuurlijk hartstikke leuk om wat speelgoed in het zwembad te gooien. Denk aan leuke waterpistolen bijvoorbeeld. Bij de Action verkopen ze goedkope waterpistolen die niet ogen als een pistool ( vind ik fijn) en amper iets kosten. Ze zijn van foam en kunnen heel ver spuiten. Daarnaast is het natuurlijk heel erg leuk om waterballonnen te vullen. Ook kun je tijdens een feestje spelletjes gaan doen. Bijvoorbeeld flessenvoetbal hiervoor heb je alleen bal nodig en een paar lege frisdrank flessen.

Hebben jullie ook een zwembad op staan? En heb jij nog tips voor een leuk zwemfeestje? 

JFJ

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Esmeralda

  Wat een heerlijk zwembad is dat! Wij hebben er ook 1 staan, die moesten we wel oppompen helaas haha

  23/07/2016 at 9:17 am
 • Reply Claudia

  Wij hebben deze ook al jaren. Eerst hadden we een ronde met n diameter van 4 meter maar die paste hier niet. En omdat ik net de verhuizing in t zkh lag en daarna beneden in n zkh bed. Zijn mensen mijn zwembad met trap vergeten. Ja ach t paste toch niet

  23/07/2016 at 1:17 pm
 • Reply Jessica

  Ik twijfel of ik een zwembad in de tuin wilt. Dit zal dan echt voor ons zelf zijn gezien we nog geen kindjes hebben. Ik denk dat we maar op de scooter stappen en met 7 minuten in het bos zijn en daar het water in duiken 🙂

  23/07/2016 at 3:56 pm
 • Reply Fleur

  Leuke ideeën en die salade ziet er heerlijk uit!

  29/07/2016 at 1:28 pm
 • Leave a Reply