Happy momlife

magioni pizza 2
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Hoe ik mijn magioni courgette pizza het liefst beleg

Ik ben dol op pizza’s, maar in het kader van cut the crap probeer ik toch bewustere keuzes te maken met wat ik naar binnen werk. Ik wil graag wat kilo’s kwijt en een strakker lijf en dat gaat niet lukken met een vette pizza. Die pizza craving heb ik overigens overgehouden aan mijn zwangerschap, helaas. Magioni heeft heerlijke pizza bodems die prima door kunnen als gezonde pizza. 

De pizza bodems van Magioni zijn gemaakt van groente waardoor de pizza’s een stuk gezonder zijn dan een normale pizza. Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik echt een goed, gezond gevoel krijg van de pizza’s haha en ik ook echt het idee heb dat ik een gezonde variant naar binnen werk. De kinderen vinden ze ook prima te doen en daarom staan ze regelmatig hier op het menu op pizza avond. Mijn favoriet is de courgette bodem, de bloemkool durf ik niet aan, want ik lust geen bloemkool hahah! misschien dat het wel mee valt hoor, maar ik durf het nog niet aan. Ik blijf dus bij de courgette bodem en hopelijk binnenkort nog even de pompoen bodem. En wie weet met wat voor lekkers ze nog meer komen de komende periode. Ik deel graag mijn favoriete beleg voor de Magioni pizza.

Benodigdheden:

  • Tomatenpuree (1 blikje)
  • 3 plakjes Parmaham
  • Een handje verse spinazie
  • 1 bolletje mozzarella fijn gesneden

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden
  2. Beleg de pizza en zet hem voor 12 minuten in de oven. Bij ons moest ie langer, maar dat komt gewoon doordat onze oven een on ding is haha!

Tja pizza maken is niet heel moeilijk. En omdat ik vanaf janauri goed op mijn voeding let is dit wel een goede vervanger voor mijn pizza craving die ik heb overgehouden aan mijn zwangerschap haha! De pizza’s van Magioni bevatten namelijk 30% minder koolhydraten en 40% meer groente.

Ken jij de pizza van Magioni al? 

Facebook Comments

Share this post