Comments (5)

Wij hebben een van Philips, met camera. Zo handig! Ik zou niet meer zonder die camera kunnen. Je kan precies zien hoe ze er bij ligt en hoeft niet bij ieder geluid naar boven.

Wat is de link naar de keuzehulp?

Handige tips, Het lijkt mij fijn om zelf te kunnen praten tegen het kindje vanaf de babyfoon, persoonlijk wil ik het kindje zelf ook zien.

Die van ons is er vandaag mee opgehouden, na 2 maanden gebruik nog maar. Dus van de week naar de winkel terug, kijken of ze hem kunnen maken. Of ja, opgehouden. Het scherm waar we met de camera kunnen kijken zit vast. We hadden eentje die wat goedkoper was, maar daar heb ik een beetje spijt van. Niet dat ik bedoel dat de duurdere beter zijn, dat weet ik niet.

Fijn dat hier een blog over gemaakt is! Die miste ik bij de aanschaf. Vandaar mijn ondervindingen.
Ik ben super tevreden over de luvion! Heb eerst de luvion platinum gehad (met camera). Die was helaas in het water gevallen dus kapot. Gelukkig een nieuwe kunnen halen van het verzekerings geld en de luvion essential gekocht. Dat is zeker een goede aankoop geweest. Groter en scherp scherm en stevigere knopjes. Ideaal met mijn zoontje van 2.5 die savonds vaak wakker wordt ivm dromen.
Verder hebben we 3x een alecto gehad. 2x teruggestuurd en 1 helaas te laat. Wij hebben geen goede verbinding. Hij valt steeds weg. Ook slecht geluid. Weet niet of dit aan het huis ligt of aan de babyfoon zelf.
Daarom nu voor de 2e een topcom gekocht. Zonder camera. Deze nu een week gebruikt en zeer tevreden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP