Happy momlife

img_3446
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Hoe ik zelf veranderde na deze verhuizing

De afgelopen jaren zijn wij vaak verhuisd en eigenlijk heb ik mij bijna nooit echt thuis gevoeld. Behalve ons huis waar wij 5 jaren hebben gewoond. Wij hadden daar fijne buren en het huis was ook helemaal naar onze smaak, klein maar fijn! De jaren die volgden en de verhuizingen die volgden hebben op mij niet echt een positieve invloed gehad. Ik kwam weinig de deur uit en had niet veel zin om te werken en andere dingen te doen.

Inmiddels wonen wij hier nu bijna twee maanden, twee hele fijne maanden. Vanaf dag één voel ik mij hier thuis. Het huis is nog niet af maar toch voelt het als ons huis. Ik heb weer zin om te werken, heb weer inspiratie en het maken van foto’s gaat ook weer een stuk beter. Ik heb het idee dat ik heel erg reageer op licht en ons nieuwe huis is echt heel licht ideaal!

Daarnaast zijn mijn dagen ook veel beter gepland. Ik heb ’s ochtends tijd met Fleur, of ga koffie drinken met een vriendin. Als Fleur slaapt ga ik aan het werk en knal ik er in 2 uur tijd heel veel uit. Dan halen wij Aron en Sofie op en is het tijd om weer te spelen. De oudste twee spelen meestal bij buiten de schutting en Fleur speelt achter het huis. En als het slecht weer is spelen wij lekker binnen.

Ook plan ik vaker iets in om met Fleur te gaan doen, zodat ik meer de deur uit ga. Even een rondje in het dorp, binnenkort peuterzwemmen of naar de kinderboerderij. Echt even tijd voor mezelf en natuurlijk Fleur. Het is de omgeving waar wij wonen die het doet. De kinderen kunnen hier fijn spelen, ik woon dichter bij familie en vrienden. En je loopt hier makkelijk een natuur gebied in. Alleen maar win win situaties dus!

Ondanks de tegenslagen die wij ook hier alweer hebben gehad gaat het weer de goede kant op met mij. De druk ebt weg, en ik kan weer genieten van het thuis zijn en de deur uit gaan is ook steeds minder een probleem. 

Facebook Comments

Share this post