shutterstock_780866476
Comments (4)

Ik heb geen budget. De ene week is het 100 euro de andere week 50. Ligt er maar net aan wat we nodig hebben die week en wat er nog qua voorraad is.
Ik probeer wel op te letten! Door met een lijstje boodschappen te doen en geen onnodige producten te kopen.

Zo knap budget, 70 euro !! Ons de budget was 120, het gaat nu meer richting de 130.. En het is echt alleen maar eten en bijv,luiers en douche spul. Dus alles is word ook echt gebruikt. En aan het einde van de week moet ik weer inslaan want dan is de koelkast echt leeg! De jumbo is idd ideaal.

Met vier (bijna 5) opgroeiende kinderen zijn wij ook steeds meer kwijt. Onze kinderen eten opeens ook veel meer vergeleken bij vorig jaar. Oudste is nu 10. Ik heb bijv bijna niet meer genoeg aan 1 kilo wortelen bij de warme maaltijd. Ook fruit eten ze ontzettend veel. We moeten altijd nog wel een keer extra halen naast de bestelling bij de Jumbo.

Ik heb eigenlijk geen idee, maar weet dat het wel redelijk beperkt blijft tot producten die echt nodig zijn. De ene week is dat meer dan de andere keer; ik geef liever in de ene week veel meer uit voor producten die goed in de aanbieding zijn en in de voorraadkast kunnen, waardoor ik in de andere week/ weken weer alleen de verse producten hoef te kopen. Hier zijn regelmatig staaaaapels luiers in huis te vinden, haha! Ik doe geen boodschappen online, meestal 2 keer per week naar de supermarkt en tussendoor voor brood. Dat wil ik het liefst vers ipv uit de vriezer. Ik kan me aardig beheersen; er gaan niet veel producten mee die niet nodig zijn. Mijn goede voornemen voor 2018 was zo weinig mogelijk eten weggooien (we gooien in Nederland gemiddeld 50kg per persoon weg per jaar!!!); daar ben ik erg goed in geslaagd en dat wil ik graag zo voortzetten in 2019!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP