Comments (3)

Heel erg leuke blog. Ik lees hem graag. Maar sinds een tijdje loopt je blog heel snel vast en moet ik wel 3 keer opnieuw ernaar toe gaan om hem volledig te kunnen lezen. Ik weet niet of anderen er ook last van hebben of dat ik de enige ben die dat heeft met jouw blog.

Goede tip! En wat goed ook dat het opgelost is, want ik wil je niet missen in bloggerland hoor. Ik lees je artikelen met veel plezier 🙂

oh dat wist ik ook niet en bij mij staat hij op www zelfs gewoon en zou niet eens weten hoe ik hem zou moeten veranderen hahah. maar wel fijn dat het nu goed staat bij je meis en dat je weer plezier gaat krijgen in bloggen 😀 ben je een tijdje kwijt geweest maar lees weer graag bij je 😉

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP