Happy momlife

img_8907_jpg
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Hoe gaat het nu? Werken buiten de deur en lockdown

Het is heel stil geweest het afgelopen halfjaar op mijn blog. Er speelde privé een hoop, de lockdown hakt er goed in en ik begon met werken buiten de deur. Ik besloot mijn blog op een lager pitje te zetten en mij volledig te richten op ons gezin en op en mijn nieuwe werk. Ik ga je vertellen hoe het nu gaat.

Langzamerhand is het rustig aan het worden in Huize N. 2020 was niet ons jaar, maar zoals wij van onszelf gewend zijn slaan wij er ons doorheen en komen wij er weer sterker uit dan ooit daarvoor. Het heeft allemaal enorm veel energie gekost waardoor ik vaak geen tijd had om online content te maken. Ik had gewoon even nergens zin in en voelde niet de joy om dingen te delen. Nu het zonnetje weer begint te schijnen van binnen en van buiten voel ik weer de joy om mooie momenten te delen. Mijn blog heeft niet voor niets Joy From Joyce. 

Werken 

Aan het einde van de eerste lockdown besloot ik te gaan werken buiten de deur. Mijn wereld werd zo klein in de lockdown, of nou ja mijn wereld was al heel klein, maar op dat moment was het alleen mijn gezin. Ik was toe aan iets nieuws. Ik ben druk gaan solliciteren naar vacatures die aansloten bij mijn opleidingen en ervaringen. Tot ik een vacature zag bij de plaatselijke Poelier. Ik heb vanaf mijn 16e tot mijn 19e op slagerij afdelingen gewerkt en dat zijn echt de leukste bijbaantjes ooit geweest. Zo leuk dat ik al jaren roep, als ik weer ga werken laat mij dat maar doen. En dat gebeurde ik werd aangenomen en sindsdien werk ik een aantal uren per week op een super fijne plek. Ik ga iedere keer met veel plezier heen en ben blij dat ik niet geëindigd ben bij een kantoorbaan. Ik weet namelijk dat ik daar niet gelukkig zou zijn. Toen ik in 2012 een burn-out had heb ik mezelf beloofd dat ik alleen nog maar zou doen waar ik blij van zou worden en daar heb ik me aangehouden.

Lockdown…..

De eerste lockdown ging mij heel makkelijk af en de tweede lockdown is ook net zo begonnen. Maar inmiddels ben ik het helemaal beu, ik wil gewoon naar de winkel kunnen en struinen naar spullen die ik wil hebben. Ik wil met mijn vriendinnen af kunnen spreken, niet met 1 tegelijk maar gewoon met z’n drietjes lekker wijn drinken. Ik wil mijn familie kunnen zien zonder beperkingen of zonder het gevoel dat wij de regels over treden. Ik wil helemaal niet negatief zijn en ik wil er zo positief mogelijk in staan, maar op dit moment ben ik het beu haha! Gelukkig zijn er ook voldoende leuke dingen die wij ontdekken tijdens de lockdown. En moeder natuur geeft ons elke keer weer leuke verrassingen. Vorige week lekker schaatsen, die week ervoor sleeën en aankomend weekend krijgen wij een voorproefje van de lente, heerlijk!

Op dit moment gaat het dus goed. Een hoop veranderingen en ik hoop dat het zonnetje mij voldoende inspiratie geeft om jullie weer te inspireren met een boel positiviteit. 

Facebook Comments

Share this post