Happy momlife

img_7027
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Hoe gaat het met afvallen?

De meest gestelde vraag op mijn social media is hoe het gaat met het afvallen. Sinds december ben ik bezig met weight watchers, omdat er echt wat kilo’s af moeten. Inmiddels ben ik een paar maanden op weg en is er zeker wel wat verandert.

Les Mills on demand 

Sinds 2 weken ben ik de app Les Mills on demand aan het testen. Dit zijn de (misschien wel bekende) Les Mills lessen die je gewoon thuis kunt doen. Ik doe sinds ik de app heb de Barre lessen, omdat ik het dansen heel erg mis. 10 jaar geleden was ik nog minimaal 4 keren per week in de dansschool te vinden. De app is ideaal je kunt hem gewoon streamen naar je televisie en daar de oefeningen doen. Ik doe zelfs wel eens een lesje Barre tijdens het koken haha! Wil je ook thuis sporten? met de code optionsuperstition95 je kunt hem dan 30 dagen proberen voor niks.

Donderdag ga ik samen met een vriendin spinning outdoor doen en ik hoop dat dit gaat bevallen, zodat ik dit kan gaan volhouden. Maar als het niet bevalt dan hou ik het gewoon eerst bij Les Mills on demand.

Weight Watchers 

Ook hou ik de weight watchers app nog goed bij. Ik probeer dit ook echt vol te houden, want anders verval ik zo in mijn oude patroon. Ook hou ik echt rekening met feestjes en dergelijke. Als ik een verjaardag heb probeer ik de rest van de dag zo min mogelijk te snacken/carbs te eten, omdat ik ook van dat soort momenten wil genieten. Ik ben ook al echt veel gewicht kwijt, maar vind zelf dat het nog weinig zichtbaar is. Ja oké mijn onderkin is wel redelijk weg, maar mijn lichaam voelt nog steeds opgezwollen en niet als mijn lichaam. Als je ook mee wilt doen dat kan! Als je je via deze link aanmeld dan krijgen we beide 1 maand gratis.

De weegschaal 

Ik weeg mezelf nu 1 x per 2 weken om de focus er een beetje af te halen. Ik ben nu sinds december 8 KG kwijt geraakt en volgens de weegschaal. Ik heb mijn 2e doel bijna gehaald. (doel 1 was 5 kg, doel 2 ws 10KG). Het gaat goed dus en als het zo door gaat dan kan ik zonder tegenzin deze zomer weer in een korte broek lopen! Ha!

Facebook Comments

Share this post