Comments (9)

Leuk geschreven. Het valt inderdaad niet altijd mee. Hier de oudste net zo. Er komen soms woorden uit dat ik denk waar heb je dat geleerd? Maar goed ze moeten inderdaad ook sorry zeggen na die tijd. Net als wij af en toe.

Mijn zoon wou zelfs weglopen zei die is 6 jaar en ging naar belgie zei die ik vroeg of ik hem even moest helpen met ze koffer inpakken toen was het snelklaar hahaha ze zegge zo vaak iets als ze iets niet mogen en denken dat ze door iets te zeggen het wel mogen maar ff mee spelen en dan is het niet meer leuk voor ze

Hahaha klopt! Soms moet je mee gaan in hun frustratie

Ik maak het momenteel gelukkig maar weinig mee. Zal ook de leeftijd wel zijn. Wel was hij een maand of wat geleden opeens weggelopen. Schrikken zeg! Maar daarna konden we er weer samen om lachen!

Haha zo herkenbaar. Hier is mn (b)engeltje nog maar 2 jaar en al pittig af en toe. Altijd een weerwoord. Overal een goede reden voor. Als ik aangeef dat het ‘nu echt klaar is’ zegt hij: maar ik mag toch praten mama!
Probeer dan nog maar serieus te blijven.
Elke avond als hij slaapt denk ik weer met een glimlach terug aan al die leuke uitspraken haha.

Milan is een heel temperamentvol kind net als zijn moeder haha en ik vind het soms lastig, maar tegelijkertijd ook fijn, want hij laat het kaas niet van zijn brood eten en staat stevig in zijn schoenen. Dat vind ik ook belangrijk in deze maatschappij. Dat wil niet zeggen dat hij alles mag zeggen en ik hoef vaak maar te kijken en hij weet al dat dat niet de bedoeling was. Hij gebruikt geen scheldwoorden, maar het zijn juist de bijdehande opmerkingen die hij maakt. Adem en scherp en probeer dan soms nog maar je gezicht in de plooi te houden 😉

Ik vind dit toch het moeilijkste van moeder zijn. Inderdaad het omgaan met weerwoord etc. maar toch hun eigen gevoelens toestaan. Ik moet de balans vaak zoeken.

Ik ben zo benieuwd hoe ik ga reageren op een weerwoord van mijn kind! Zelf was ik nogal een betweter, dus dat gaat nog wat worden haha.

Wat een lieve foto! Hier is het nog niet zover, maar het lijken me handige tips! Ik ben benieuwd hoe het hier zou gaan, het is nu al een pittig meisje… 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP