sponsored stories

Hoe ga jij dit jaar verkleerd met Halloween?

Het lijkt nog heel ver weg, maar voor dat je het weet is het weer tijd voor de leukste verkleedfeestjes van het jaar, namelijk Halloween! Halloween is een feest waar je tegenwoordig steeds meer van hoort. Voorheen was het nog een typisch Amerikaans feest, tegenwoordig raakt ook Nederland langzamerhand besmet met het verkleed virus en terecht! Want verkleden is leuk toch? Of je nu jong of oud bent voor iedereen is er wel iets leuks te vinden. 

Het hele gezin in één style 

Noem het cheesy, maar het lijkt mij zo leuk om Halloween (of carnaval) te vieren en dan allemaal in dezelfde Halloween kostuums. Of nouja niet compleet het zelfde, maar het zelfde thema zoals bijvoorbeeld Ghostbuster. Iedereen een karakter uit de film hoe tof is dat? Of gewoon allemaal als een snack van de  grote gele M. Nu weet ik niet of ik Robert ooit zo gek krijg om compleet verkleed te gaan, maar het is natuurlijk altijd het proberen waard. Al moet ik voor ons dan wel eerst op zoek gaan naar een feestje hier in de buurt.

Alleen een masker? 

Ben je niet zo van het verkleden? Dan kun je er natuurlijk altijd voor kiezen om alleen een masker te dragen. Maskers voor Halloween kunnen mega eng zijn, maar ook wel weer heel tof. Oké dat lieg ik, want stiekem vind ik maskers voor Halloween dood eng en al helemaal met van die bloederige dingen op de maskers. Nee ik vier denk ik toch liever Halloween met de kinderen, dat voelt iets veiliger haha!

En de kinderen? 

Kinderen en Halloween is eigenlijk heel makkelijk. In principe kunnen ze alles aan wat ze aan aan willen en je hoeft ze niet extra eng te maken. Hier worden kinderen meestal toch niet blij van. Voor een meisje kun je prima als heks en een jongen kan bijvoorbeeld een piraat zijn. Of wat dacht je van een katje voor een meisje? Met van die schattige oortjes? Ik weet het wel!

Funidelia

Ben jij al op zoek naar een leuke outfit voor Halloween? Dan moet je zeker eens bij Funidelia kijken. Ze hebben een ruim aanbod aan feestkleding. Niet alleen voor Halloween, maar ook voor vele andere feestjes. En naast leuke verkleedkleding hebben ze ook decoratie om je feestje tot een groot succes te maken. Dus mocht je nog iets zoeken dan zal ik je zeker aanraden om daar eens een kijkje te nemen.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Carmelina

  Hahaha niet voor Halloween wel voor carnaval! Je kan er niet vroeg genoeg bij zijn.. zo leuk!

  21/09/2017 at 2:04 pm
 • Reply Vlijtig Liesje

  Hier in de Achterhoek wordt het helaas niet gevierd. Zeker niet op het platteland.

  22/09/2017 at 11:23 am
 • Leave a Reply