Foto2527s2520Damyan252025262520Aron2520260
Comments (20)

Wat een verhaal, maar jullie zijn ook zo’n mooi gezinnetje samen! Alles komt goed!

heel mooi om dit te lezen. weet zelf niet hoe het voelt om zwanger te zijn, maar het lijkt mij een heel speciaal gevoel!!

Lieverd, je hebt het super mooi verwoord! Ik had het natuurlijk vorige week al uitgebreid gehoord haha, maar ik vind jullie verhaal zo bijzonder en mooi! Hoe onverwacht dingen ook komen, het is grotendeels aan jezelf wat je er van maakt en jullie doen dat super! <3

ooooh joyce wat een mooi geschreven verhaal!
je ziet ook meteen aan de babyfoto dat t aron is!
liefs,
denise

Bijzonder verhaal meid! Een wonder dat alles goed is gegaan. En je hebt een prachtig gezin

Wauwwwww, wat een mooi verhaal <3

Prachtige zoon hebben jullie zeker! Kreeg wel even traantjes (zal vast zwangerschapshormonen zijn bij mij) Even respect met hoe jullie ermee omgingen nadat jullie (als jonge stel/ouders) te horen kregen dat jullie een kindje kregen.

Wat een mooi verhaal 🙂 jullie zijn een leuk gezinnetje. liefs x

Jullie hebben een prachtzoon!

Ik vind jou verhaal super mooi!

Gek he, menstrueren terwijl je gewoon zwanger bent, ik heb dat dus ook gehad 3/4 maanden lang (bij de oudste dan).

Super, mogen jullie verder in de toekomst lang en gelukkig leven (net als in sprookjes) ihihihihihi

Xxx Teresa

wat een mooie verhaal !!!! en je hebt een mooie gezin

Wauw, wat een mooi verhaal heb je geschreven. Normaal lees ik niet veel tekst op blogs, maar dit heb ik in een ruk gelezen. Mooi Joyce!

Leuk om jullie verhaal te lezen! Wat een scheetje 🙂

Wat een prachtig verhaal… Toch raar dat het soms gewoon gebeurd dat je zo laat pas merkt dat je zwanger bent. En zo mooi dat jullie het samen zijn aan gegaan, een echt mooi gezinnetje zijn jullie.

Ik had helemaal geen andere klachten, was alleen wat vermoeider. Opzich niet gek trainde 4 a 5 keer per week.

De dokter heeft dat inderdaad doormiddel van urine gedaan. 🙂

Ooh, ik krijg helemaal tranen in mijn ogen van je verhaal. Wel enerszijds vervelend dat je leven dan ineens zo op je kop staat, maar waar je het dan voor doet lijkt me geen straf. Kinderen krijgen lijkt me het mooiste wat er is, hoewel ik het graag uitstel tot ik ben afgestudeerd.

Ik vraag me altijd af hoe je niet kunt merken dat je zwanger bent, maar dat kan blijkbaar dus wel. Ik heb een zusje die morgen 8 wordt en toen mijn moeder zwanger van haar was, had ik het eigenlijk al opgemerkt voordat mijn moeder het ons verteld heeft. Zo overduidelijk! En ik ben zelf ook eigenlijk erg slank, dus ik denk ook altijd dat dit soort dingen me niet zouden kunnen overkomen omdat het overduidelijk te zien moet zijn! Maar ja … het zal je maar tóch gebeuren! Ik ben eigenlijk wel benieuwd of je ook foto’s hebt van die tijd dat je zwanger was zonder dat je het wist, en of je achteraf ook zegt zo van “zie je wel” of dat juist helemaal niet hebt.

Wat een prachtig maar ook ontzettend verhaal. Ik ben echt superduper blij voor jou dat alles zo goedgekomen is en jullie een prachtig kind op de wereld hebben gezet!

Mooi verhaal en wat een lieve foto!

Ik weer nog goed dat ik altijd dacht, pfff dat moet je toch gemerkt of gevoeld hebben ! Maar nu…. Nu sta ik er heel anders in ! Dit komt doordat ik dus pas met 21 week erachter kwam dat ik zwanger was van lorenzo. En je hebt gelijk !! Zodra je het weet groeit je buik ineens , ahaha. Gelukkig ook een kerngezonde zoon aan overgehouden, die ik voor geen goud had willen missen. Hoewel ik altijd zei dat dominick de laatste was, geniet ik volop ! En zijn we nu volgens mij pas echt compleet !

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP