sponsored stories

De hipste geboortekaartjes voor 2017!

Een nieuw jaar en dat betekent ook nieuwe geboortekaartjes trends. Ik heb voor jullie in samenwerking met hippe-geboortjekaartjes de leukste en hipste geboortekaartjes voor 2017 uitgezocht. Heb jij ze dit jaar nodig? Dan kun je hier misschien wat inspiratie uit halen. Er staan in ieder geval een paar tussen die ik heel erg mooi vind voor baby 3. 0. 

Silhouet 

Geboortekaartjes met silhouet zijn nog hipper in 2017! Deze kaartjes zijn erg gemakkelijk aan te passen qua kleur en zijn ook nog eens tijdloos. Krijg je een tweede of derde kindje? Kijk dan bij de collectie van Anet Illustraties voor prachtige silhouet kaartjes met een broertje en/of zusje. De silhouet kaartjes zijn absoluut mijn favoriete kaartjes. Je kunt er veel mee uitdrukken en ze zijn tijdsloos. Voor een meisje vind ik dit absoluut een aanrader.

Goud 

Bij hippe-geboortjekaartjes kunnen ze er geen genoeg van krijgen. Goud is de kleur voor geboortekaartjes in 2017. Of je nu voor een subtiel gouden accent gaat of voor een compleet gouden geboortekaartje. Om het helemaal compleets te maken kun je er ook nog gouden enveloppen bij bestellen. Hoe hip wil je het hebben?

Neon

Neon signs zijn de trends voor babykamertjes in 2017 en waarom deze niet toepassen op een geboorte kaartje? De geboortekaartjes met neon signs zijn speciaal ontworpen voor de website.

Space

Denk je dat de ruimte alleen maar stoer is voor jongens? Nee hoor! Het is ook heel erg tof voor meisjes dat bewijzen ze wel in de webshop. Maar ook zeker voor een jongens een aanrader het komende jaar.

Zelf maken

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de geboortekaartjes zelf te maken. Dit hebben wij ook gedaan voor beide kinderen en ik ben er nog steeds hartstikke blij mee. De webshop heeft een mooie tool die je kunt gebruiken voor het ontwerpen van je eigen geboortekaartje. Wij hebben dit voor beide kinderen gedaan. Tegenwoordig zie je heel veel het geboortekaartje van Sofie voorbij komen. Een foto van je kindje met daarbij aangegeven hoeveel je kindjes weegt, hoe lang het is en de geboorte datum. Een heuse geboorte kaartjes trend. Je kunt hiervoor natuurlijk een sjabloon gebruiken of helemaal zelf ontwerpen.

Hipdesign.nl

Ook bij hipdesign.nl zag ik onwijs leuke geboorte kaartjes waardoor ik nu erg ga twijfelen wat ik voor baby 3.0 wil. Zo zag ik mooi kaartjes met dieren erop. Leuke kaartjes waar je een foto op kan toevoegen met kleine details. Een eis voor ons aan het geboorte kaartje is dat er een foto bij op kan. Voorheen ontwierp Robert alle kaartjes, maar in combinatie met zijn werk denk ik dat het wel lastiger gaat worden. Gelukkig is er online zoveel keus in kaartjes met foto’s dat er vast iets bij zit wat wij leuk vinden.

Welke trend geboorte kaartjes vind jij het leukst? Mijn voorkeur gaat absoluut naar de silhouet. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply