Happy momlife

IMG_5737
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Hij koos zijn eigen gymkleding | | Back 2 school

De laatste vakantie momenten zijn voor ons aangebroken. Langzamerhand zijn wij ons weer aan het voorbereiden op alle drukte die weer gaat komen. Het afgelopen jaar is Aron onwijs gegroeid in de lengte en daardoor moet er nogal wat nieuwe items in huis komen o.a. de sportkleding voor de gymlessen.

Onze ervaring is dat je best lang kan doen met een setje gymkleding omdat het best ruim valt. Dit jaar mocht Aron zijn eigen setje uit zoeken en dit deden wij bij Plutosport. Hier heb je een ruim assortiment aan sportkleding voor kinderen, maar ook voor jezelf en vrijetijdskleding. Samen met Aron hebben wij een nieuwe setje met gymkleding uitgezocht.

Op een gegeven moment krijgen ze een leeftijd waarop ze zelf items willen uitzoeken om te dragen. Wij hebben dit moment nu en hij wordt steeds kieskeuriger. Daarom kropen wij samen achter de laptop om wat uit te zoeken. Al snel was het duidelijk dat het merk dat hij wilde hebben Nike is. Dat is wat ons betreft prima en was ook nog goed betaalbaar. De broekjes en shirts zijn er in vele denkbare kleuren wat de keuze niet heel makkelijk maakte. Ik besloot dat Aron het shirt mocht uitzoeken en ik koos dan de kleur van het broekje uit, zodat het nog wel goed bij elkaar past. Aron koos een Oranje shirt (want Nederland zei hij) en ik koos daarbij voor een zwart broekje. Aron is trouwens 1 meter 40 en hij draagt maat S. (128-140) vooral omdat hij zo smal is.

Qua schoenen komen wij nog altijd op dezelfde schoenen uit. Hij draag met gymmen altijd de runcanor frankfurt. Deze schoentjes zijn te koop vanaf maat 22 tot en met maat 35 dus het komende schooljaar kunnen wij deze nog gebruiken. Dit zijn prima gymschoenen. Ik heb gekozen voor zwart en eigenlijk bewaar ik ze ook allemaal, zodat Sofie en/of Fleur ze ook weer aan kunnen. Ze worden namelijk zo minimaal gebruikt.

En dan natuurlijk nog de tas! Aron koos wederom voor een Nike tas, want dit past goed bij zijn gymkleding zei hij. Hij koos voor de kleur blauw. ik vind dit soort tassen ideaal voor gym en zwemles. Ze zijn compact waardoor ze bij Aron in zijn grote tas passen en makkelijk ook los gebruikt kunnen worden. Ideaal! Ook met natte spullen heel handig.

Aron is weer klaar voor de gymlessen. Nu nog alles verzamelen voor de zwemlessen, en de normale schooldagen. 

Facebook Comments

Share this post