Happy momlife

Action shoplog!
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Hierom ga ik nog amper naar de action

Er was een tijd dat ik bijna dagelijks naar de action ging, daarna werd het minder en was het misschien wekelijks. Inmiddels ga ik 1 x per maand naar de action en dat is een hele bewuste keuze geweest. Ik ga je vertellen waarom ik dit nog amper doe.

De action is een fijne winkel met vele goedkope spullen. Ze hebben er (bijna) alles waardoor je altijd wel weer met teveel spullen thuis komt. Spullen van vaak nog geen euro, maar als je bij de kassa komt ben je toch weer verbaasd dat je alweer zoveel geld hebt uitgegeven aan troep. Maar aangezien wij een stuk minder willen verspillen ga ik alleen nog maar voor het hoog nodige naar de action. En dat kan prima 1 x per maand.

Ik kocht voorheen bij de action vaak spullen die ik uiteindelijk niet eens meer ging gebruiken. Ik kocht ze met het idee, leuk om te gebruiken voor de blog of leuk om cadeau te geven. Maar ls puntje bij paaltje kwam was ik vergeten dat ik het had. Mega zonde want voorheen gooide ik het altijd weg. Tegenwoordig niet meer hoor, want ik koop het niet meer. Daarnaast zijn er nog de impuls aankopen met eigenlijk het zelfde verhaal ik gebruikte ze toch niet meer.

Wat haal ik er nog wel?

Ik ga er nog wel heen want er zijn producten die ik wel gebruik. Zo hebben wij standaard biologisch afbreekbare zakjes in huis voor in het groene bakje in de afvaltoren. Maar ook de biologische schoonmaakmiddelen koop ik nog. Dit is namelijk een hele fijne schoonmaakmiddel, ruikt lekker en is dus biologisch. Ze zijn niet 100% biologisch, maar de verpakking is wel biologisch afbreekbaar. Je moet ergens beginnen toch?

Ook voor de kinderen haal ik er altijd ondergoed en sokken wanneer dit nodig is. En voor kinderfeestjes haal ik er tegenwoordig cadeautjes. Ze hebben leuk speelgoed (hout!) en niet alleen troep speelgoed. ALhoewel ze ook een heleboel speelgoed hebben die ik liever niet zelf in huis heb. Ook de knutselspullen voor voornamelijk Sofie haal ik daar weg en vul ik aan wanneer het nodig is. Er gaat namelijk nogal wat door bij ons in huis.

En verder? Vermijd ik de winkel het liefst, omdat ik geen onnodige dingen wil kopen die uiteindelijk toch in de container belanden.

Facebook Comments

Share this post