Happy momlife

img_3104
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Hierdoor moest ik huilen bij Frozen 2

Vanochtend ging ik naar Frozen 2 toe samen met Sofie en een vriendin. Stiekem hadden wij er misschien nog wel meer zin in dan Sofie. Sofie is groot Anna fan, maar voor de film wilde ze toch graag haar Elsa jurk aan. Wat vonden wij er van? En van welke stukjes (stukjes idd) moest ik huilen?

De trailer gaf al aan dat de film een stuk spannender zou zijn. Waar deel 1 nog heel lief was met een paar spannende elementen zat deel 2 bomvol spannende momenten en ik en mijn vriendin keken dan ook regelmatig naar Sofie of ze het niet te spannend vond. Sofie is een stoere meid en keek wel echt door, maar ze gaf wel aan dat ze sommige stukken een stuk spannender vond. Mijn advies voor de film is dan ook goed kijken of je kind het aan kan.

Alle drie vonden wij de film heel erg leuk! En net als deel 1 vonde wij dit deel ook weer heel mooi en goed gemaakt. Er zaten mooie elementen in en natuurlijk weer mooie liedjes. Al moet ik wel zeggen dat ik ze in het Engels veel mooier vindt, één van de liedjes leek zelfs op een heel slecht boyband nummer. Inmiddels heb ik de Engelse ook gehoord en die klinken een stuk beter. Het is echt een mooie film

Huilen bij een kinderfilm?

[SPOILERS] Ja ik kan echt bij bijna elke film wel huilen en dat deed ik dan ook bij Frozen 2 meerdere keren. De eerste keer dat ik moest huilen was op het punt dat Anna met Olaf in haar armen zit en olijf smelt. Elsa haar krachten verdwijnen waardoor Olaf ook verdwijnt. Ik vond het zo zielig en helemaal toen ik om ons heen allemaal kinderen hoorde huilen, omdat Olaf weg was.. Daarna moest ik huilen toen Anna alleen was en het idee had dat ze alles alleen moest doen. En het laatste moment dat ik moest huilen was toen Anna door had dat Elsa nog leefde. Echt huilen was het niet hoor, meer hele waterige ogen. Maar het raakte mij wel en dat zegt vaak dat een film goed is gelukt!

Heb jij hem al gezien? Ik kan niet wachten tot hij op Disney+ staat haha! 

Facebook Comments

Share this post