Happy momlife

img_7711-1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Hier Hoera! Fleur is 4 jaar!

Hieperdepiep hoeraa! Ons lieve, kleinste meisje is 4 jaar. Net als de voorgaande jaren waren was het weer een bijzonder mooi en intensief jaar en hebben wij weer genoten van je bijzondere karakter. Toen ik zwanger van je was zei ik al dat er een bijzonder meisje in mij groeide en het afgelopen jaar heb je dit wederom bewezen.

Je bent een meisje met een sterk karakter, weet goed wat je wilt en weet dit op de meest geniale manieren te vertellen. Het afgelopen jaar duurde jou te lang, je wilde zo graag 4 jaar zijn en naar de berenklas. Gelukkig was het vorige week al zover en heb je de eerste twee weken als kleuter er al op zitten. Je gaat iedere dag met plezier heen, hebt je juffen al helemaal om je vinger gevonden. En afgelopen vrijdag kwam zelfs Flip de beer al mee naar huis.

Ondanks dat ik je onwijs groot vind, bewees het naar buiten lopen op school dat je toch maar een klein onderdeurtje bent. Het afgelopen jaar was ook wennen voor ons. Nadat wij drie jaren samen waren geweest, 24/7 begon ik met werken buiten de deur. Iets ieder dan gepland, maar iets met een droombaan. Je vond het lang niet iedere keer even leuk, maar je weet dat ik altijd weer bij je terug kom. En dan knuffelen we en kletsen we. Soms moeten we beide huilen, omdat wel elkaar missen. Want lieve kleine, niet alleen jij hebt soms moeilijk ik mis jou en je broer en zus ook als ik er niet ben.

De avonden zijn sinds je geboren bent al een dingetje hé, je zal denken dat slapen voor baby’s is maar toen deed je het ook al amper. Ook nu slaap je nog vaak heel laat. Toen je nog niet naar school ging was het vroeg als je om 22:00 uur sliep. Tegenwoordig ga je gelukkig wel vroeger slapen, dat naar school gaan is ook wel heel erg vermoeiend! De ochtenden gaan ook al wat beter. Op vakantie sliep je soms tot 10 uur uit, nu ben je netjes om 7 uur wakker. En over je humeur gaan wij het maar even niet hebben ;).

Lieve lieve Fleur, want ben je een heerlijk meisje! Wat geniet ik van je iedere dag, zelfs als ik je wel achter het behang kan plakken. Vandaag is het jouw feestje, jouw dag. De ballonnen hangen, de slingers hangen, je cadeautje staat klaar en de taart ook. Ik heb er zin in, ik kijk er naar uit om je dag te vieren.

Op naar een nieuw jaar vol nieuwe herinneringen en knuffel momenten. Lieve Fleur gefeliciteerd met je vierde verjaardag.

Ik hou van je!

Facebook Comments

Share this post