sponsored stories

Het vastleggen van je pasgeborenen


Kinderen krijgen is een wel heel erg speciale gebeurtenis, en wat doen we met speciale gebeurtenissen? Precies, we gaan op zoek naar alle mogelijke manieren om die momenten zo goed mogelijk vast te leggen om er later terug aan te kunnen denken. Bij het fotograferen van je pasgeborenen zijn er heel wat manieren om die prachtige foto’s te vereeuwigen, zodat je er later nog even veel van kan genieten. De volgende tips helpen je in elk geval om foto’s van je pasgeborenen mooi te bewaren én te presenteren!
Persoonlijke geboortekaartjes
Waarom de geboortekaartjes niet persoonlijker maken door er foto’s van de kleine op te zetten? Dankzij bepaalde afdruktechnieken kan je in geen tijd de mooiste foto uitkiezen en op de geboortekaartjes van je baby laten plaatsen, waarbij je de lay-out van de kaartjes zelfs op voorhand kunt regelen. Op die manier kan je lekker pronken met je kindje!

Een baby fotoalbum om prachtige momenten te vereeuwigen
De beste manier om alle prachtige foto’s goed en veilig te bewaren is door middel van een album. En waarom niet meteen kiezen voor een digitaal album, zodat je de foto’s naar familie en vrienden kunt versturen en de lay-out van het album altijd kunt bewerken? Een speciaal gedrukt album heeft natuurlijk altijd nog iets extra, en slaat in één keer alle herinneringen aan de kleine baby op.

Babyfoto op canvas doek: de ideale herinnering aan de mooiste momenten
Bepaalde momenten zoals de eerste stap, de eerste lach of de eerste verjaardag wil je als ouder natuurlijk zo goed mogelijk vereeuwigen. Kies er de mooiste foto’s uit en laat die op een canvas fotodoek printen, bijvoorbeeld drukland.be, om steeds opnieuw herinnerd te worden aan dat prachtige moment. Je kan de foto op canvas laten drukken, ofwel kies je ervoor om dit zelf te doen met behulp van een fotocursus, zodat je volledig zelf kunt kiezen hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Daarbij kan je de foto op het canvas als cadeau geven aan vrienden of familie, zodat ook zij altijd een herinnering zullen hebben aan de geboorte van je kindje!

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

No Comments

Leave a Reply