Happy momlife

img_6038
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Het project van onze trappen

Wij wonen in april 2 jaar in ons huis en er lijkt nog steeds geen einde te komen aan alle klussen die wij nog moeten doen. Ook veel klusjes zijn inmiddels afgerond. Onze tuin staat het voorjaar op de planning. Maar voor dat wij daar mee bezig kunnen hebben wij nog genoeg klussen op de planning.

Wij moeten bijvoorbeeld nog plinten leggen, dit hebben wij nog niet gedaan omdat wij er niet uit kwamen of wij witte of zwarte plinten willen. Inmiddels zijn wij er uit, maar nu is het wachten op dat de bouwmarkten weer open zijn. Sommige dingen kun je namelijk prima online uitzoeken, andere producten wil je toch graag even zien. Qua kleur, maar ook de diepte aangezien wij overzet plinten willen gebruiken. Dan maar nadenken over wat wij met onze trappen willen gaan doen. Op dit moment is dit namelijk een doorn in het oog, vind ik zelf.

De trap renoveren

Op dit moment ligt er blauwe vloerbedekking op en dat trekt onwijs veel stof aan. Daarnaast vind ik het gewoon niet mooi staan. Het liefst wil ik hem nu al aanpakken, maar ik weet dat het heel veel werk is en en een rot klus. Nu ontdekte ik de HPL traprenovatie dit zijn mooie overzettreden die zijn gemaakt van kunststof. In ons vorige huis hadden wij dit en dat was zo mooi! Dit was gemaakt van wit met een grijze top laag. Super mooie en heel strak! Zo strak kunnen wij het zelf niet schuren en lakken. Daarnaast vind ik het lakken van een trap niet te doen met een groot gezin. Een traprenovatie moet zo snel mogelijk klaar zijn. Wanneer je gaat lakken ben je al snel heel wat dagen kwijt, omdat het moet uitharden bijvoorbeeld. Nee wanneer wij er echt aan toe zijn om de trap te gaan doen (hallo spaarpot!) dan wil ik graag een HPL traprenovatie laten doen. Ik denk namelijk dat je daar heel veel jaren plezier van kunt hebben. En daarnaast is het in een dag geregeld. Ook wel zo fijn toch?

Voor nu houden wij het nog wel bij de vloerbedekking op de trap. Ik denk ook dat onze buren dit het prettigst vinden. Onze kinderen kunnen zich nogal gedragen als olifantjes. Daarnaast vind ik het wel een fijner gevoel dat ze op een vloerbedekking lopen terwijl ze sokken dragen. De kans op uitglijers op de trap is hierdoor minimaal!

Hoe hebben jullie de trap aangepakt?

Facebook Comments

Share this post