Happy momlife

pakjes spel 1
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Het pakjesspel voor een gegarandeerd gezellige Sint/kerst avondje + WIN!

Sinds een paar jaar organiseer ik samen met een groep vriendinnen sinter/kerst. Een avond vol gezelligheid, lekker eten en leuke cadeautjes. Hiervoor gebruiken wij een dobbelsteen en het zelfgemaakte spel, maar eigenlijk liep het niet altijd even makkelijk. Online kwam ik het pakjesspel tegen, die dit spel een stuk gemakkelijker maakt. Ik mocht hem testen en mag er een aantal weggeven! 

Het pakjesspel is geschikt voor allerlei gezellig avonden en hoeft natuurlijk niet alleen met Sinterklaas of kerst gebruikt te worden. Het is een bord- en dobelspel waarbij je cadeautjes moet ruilen, geven en krijgen. Een spannend spel kan ik je vertellen, want ieder jaar gaat het bij ons er erg strijdlustig aan toe. Een leuk alternatief voor surprises en gedichten. Het spel is bedacht door Toucan Games, ze hebben het pakjesspel nog spannender gemaakt door er wél 50 kanskaarten aan toe te voegen. Daarnaast bestaat het bord uit 3 speelborden, voor iedere ronde een nieuwe. Dit is nog leuker dan het spel dat wij voorgaande jaren deden. Het spel word geleverd in een luxe doos met 50 kanskaarten, 3 speelborden, draaiwijzer en dobbelstenen.

Je hebt bij het pakjesspel 3 speelborden, een verdeelbord hierbij gaat het voornamelijk om het verdelen van de nog ingepakte cadeautjes. De volgende ronde is de uitpakronde, alle cadeautjes moeten natuurlijk ook uitgepakt worden. En als laatste het finalebord waarbij je gaat strijden voor de leukste cadeautjes. Bij ons is het ieder jaar een strijd om bepaalde cadeautjes en sommige van ons worden steeds feller haha!

WINNEN! 

In samenwerking met Toucan Games mag ik 3 exemplaren weggeven aan jullie! Leuk om in je spelletjes kast te hebben liggen of om te gebruiken voor de komende periode natuurlijk! Wat moet je doen om kans te maken op de prijs:

  • Like mijn facebookpagina
  • Like het bericht van de winactie
  • Laat een reactie achter onder het bericht op facebook of hier op mijn blog

De winnaars krijgen 30 november bericht van mij! Kun je niet wachten? Je koopt het spel bij bol.com voor €16,95.

Facebook Comments

Share this post