Comments (10)

Wij waren gister op een feestje waar dit soort uitspraken ook werden gedaan over de prinsesjes.. Ik kan er met mijn kop niet bij.. En inderdaad wat je zegt, ik moet er niet aan denken dat iemand dit over mijn kind zegt. Helaas leven we in een hele rare wereld. Gelukkig is Luka nog veel te klein voor een online profiel, maar dit zet mij wel steeds vaker aan het denken of ik überhaupt nog over hem moet bloggen..

Helaas hoort dit er wel bij, of je nou bekend bent of niet. Er zullen altijd mensen zijn die iets over je te zeggen of vinden hebben. Neemt niet weg dat het verschrikkelijk is natuurlijk, wie zijn wij om iets te vinden van een ander. Wij proberen onze kinderen vooral te leren geen waarde te hechten aan andermans mening, over henzelf en hun keuzes dan he. Op die manier leren ze dat het niet belangrijk is wat een ander van je vind!

Ik heb me afzijdig gehouden van alles wat gisteren online kwam. Arm kind! Ik vind het zó sneu voor haar! Het lijkt me ook verschrikkelijk als er nare dingen online te vinden zijn over mijn kind en ik moet er niet aan denken om mijn kind verdrietig te zien om de mening van een ander. Think before you act, inderdaad!

Bah ik las er wat over op internet inderdaad, maar ik werd gewoon naar bij het idee. Te triest om via social media je mening te delen daarover. bah…geen goed woord voorover.

Ik vind dat de desbetreffende fotograaf ook soort van laster en smaad opgelegd moet worden. Hij zet immers die foto’s bewust online. Hij had die kiekjes er ook uit kunnen laten, waarom moet die foto online waarop ze net een ander gezicht trekt en ook precies vanuit een hoek genomen waardoor iedereen ‘dikker’ zou lijken.
Belachelijk wat men al niet doet om sensatie te krijgen.

Ja dat is een onderdeel van wat er online gebeurde. Maar ook voor die foto gebeurde er al veel online. Arm kind 🙁

Ja erg he… zo makkelijk om zo je sneren op het web te slingeren. Maar zo kwetsend!

Goed dat je dit even deelt.
Ik denk dan vaak aan de quote van Stampertje uit Bambi
“Als je niks lief kan zeggen, zeg dan niks niemendal”

Een leuze die ik vaak in’t achterhoofd hou en ook wil meegeven aan mijn kinderen.
Mensen zijn altijd zo snel met commentaar (zéker online), terwijl ze daar helemaal niks mee winnen. Men kan zo hard zijn voor elkaar, terwijl dit voor niks nodig is :).

Helemaal eens Joyce! Mensen die zulke lelijke dingen zeggen over een kind notabene. Een heel spontaan en vriendelijk kind met mooie lange haren.

Erg hè, de (online) wereld is hard en kil. Het is aan ons als ouders (die niet zomaar online anoniem dingen lopen te blaten) om de juiste normen en waarden bij te brengen, alleen dan is er hoop op een betere toekomst. *zucht*

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP